Povezane vesti

Novina od 1. januara: Saobraćajci sprovode još jednu kontrolu

OK radio 23.01.2021
Damir Okanović iz Komiteta za bezbednost saobraćaja ukazao je da saobraćajni policajci od Nove godine imaju odobrenje da redovno kontrolišu vozače na prisustvo psihoaktivnih supstanci. Kontrola vozača pod dejstvom narkotika i ostalih psihoaktivnih… »

Redovno testiranja vozača i na droge

Jugmedia 23.01.2021
Saobraćajni policajci od Nove godine imaju odobrenje da redovno kontrolišu vozače na prisustvo psihoaktivnih supstanci, a testovi će se vršiti na osnovu procene te policije i pripadnika i kriminalističke policija+e, javljaju beogradski mediji… »

Policija kontroliše vozače na psihoaktivne supstance

RTK 23.01.2021
Pripadnici Uprave saobraćajne policije od Nove godine imaju odobrenje da kontrolišu vozače na prisustvo psihoaktivnih supstanci. “Kontrola vozača pod dejstvom narkotika i ostalih psihoaktivnih supstanci je ranije bila kampanjska aktivnost, a zbog… »

Kontrola vozača na psihoaktivne supstance počela 1. januara

IndeksOnline 23.01.2021
BEOGRAD – Damir Okanović iz Komiteta za bezbednost saobraćaja ukazao je da pripadnici Uprave saobraćajne policije od Nove godine imaju odobrenje da kontrolišu vozače na prisustvo psihoaktivnih supstanci. “Kontrola vozača pod dejstvom narkotika i… »

Policija od Nove godine ima odobrenje da kontroliše vozače na prisustvo psihoaktivnih supstanci

Top press 23.01.2021
Damir Okanović iz Komiteta za bezbednost saobraćaja ukazao je da pripadnici Uprave saobraćajne policije od Nove godine imaju odobrenje da kontrolišu vozače na prisustvo psihoaktivnih supstanci. „Kontrola vozača pod dejstvom narkotika i ostalih… »

Saobraćajci počinju kontrolu na narkotike, a forenzičar procenjuje ko je “naduvan”

Luftika 23.01.2021
Saobraćajni policajci od Nove godine imaju odobrenje da redovno kontrolišu vozače na prisustvo psihoaktivnih supstanci, ukazuje Damir Okanović iz Komiteta za bezbednost saobraćaja. Kontrola vozača pod dejstvom narkotika i ostalih psihoaktivnih… »

Od 1. januara policija redovno testira vozače i na prisutvo narkotika

Moj Novi Sad 23.01.2021
Damir Okanović iz Komiteta za bezbednost saobraćaja ukazao je da pripadnici Uprave saobraćajne policije od Nove godine imaju odobrenje da kontrolišu vozače na prisustvo psihoaktivnih supstanci. – Kontrola vozača pod dejstvom narkotika i ostalih… »

Vesti dana »

Svaki četvrti pozitivan

B92 pre 43 minutajoš 26 povezanih

Živećemo normalnije ako vakcinišemo tri miliona ljudi

Politika pre 19 minutajoš 24 povezane

Odata pošta Slavku Ćuruviji ubijenom pre 22 godine

Sputnik pre 3 satajoš 21 povezana

UEFA sumnja da su dve utakmice u Srbiji nameštene

Politika pre 20 minutajoš 18 povezanih