Povezane vesti
Serija a: Sedam golova na ‘Olimpiku’, Roma u nadoknadi savladala Speciju
Hot sport 23.01.2021
Fudbaleri Rome savladali su Speciju u meču 19. kola italijanske Serije A – 4:3 (1:1). Ova dva tima već su odigrala meč s puno golova, nedavno u Kupu kada je Specija pobedila Romu posle produžetaka (2:4), a taj meč je na kraju službenim rezultatom… »
Sedam golova u Rimu, Pelegrini doneo pobedu Romi (video)
Sportski žurnal 23.01.2021
Fudbaleri Rome u narednom kolu Serije A dočekuju Veronu, a Specija ekipu Udinezea. Fudbaleri Rome pobedili su danas na svom terenu ekipu Specije sa 4:3, u utakmici 19. kola italijanske Serije A. Roma je upisala 11. pobedu u domaćem šampionatu i trenutno… »
Triler u Rimu, sedam golova i pobeda Rome nad Specijom
Nova 23.01.2021
Fudbaleri Rome bili su na pragu novog kiksa, ali su u nadoknadi vremena uspeli da pobede Speciju sa 4:3 u utakmici 19. kola Serije A. Roma je tokom prošle nedelje ispala iz Kupa od Specije nakon poraza od 4:2, a zatim je registrovan službeni rezultat 3:0… »
Roma izbačena iz Kupa zbog nepoštovanja pravila
Vesti online 23.01.2021
Fudbaleri Rome izgubili su službenim rezultatom 0:3 od Specije, utakmicu osmine finala Kupa Italije zbog nedozvoljene izmene. Roma je u utorak posle produžetaka izgubila od Specije sa 2:4 u Kupu, ali je tokom utakmice napravila nedozvoljenih šest izmena… »
Surova kazna koja će ući u istoriju, Roma diskvalifikovana u Italiji - neobično jer je prethodno već ispala iz takmičenja
Sportal blic 23.01.2021
Fudbaleri diskvalifikovani su iz Kupa Italije iako su prethodno eliminisani iz istog u duelu sa Specijom. Taj meč zaveden je službenim rezultatom 3:0 za ekipu iz Serije B koja će učestvovati u čevrtfinalu kupa, a razlog je veliki propust "vučice" koja je… »
Vesti dana »

Dosta čudan meč, Moglo je i bolje – Đoković otkrio ključ trijumfa: Izborio sam se s nervima
Dnevnik pre 1 satjoš 34 povezane

uživo RAT U UKRAJINI Napad dronova na grad Sumi, Ruski PVO oborili 21 ukrajinski dron iznad ruskih regiona
Euronews pre 34 minutajoš 11 povezanih

"Pomodrela su mi usta Kada sam saznala da je sa njom" Ana Nikolić prvi put o Raletovoj aferi sa pevačicom
Alo pre 14 minutajoš 11 povezanih