Повезане вести

Очи у очи са злом! Милена и Ива спремне за суочавање са Миком, имају снаге да пред њим стану иза својих речи!

Очи у очи са злом! Милена и Ива спремне за суочавање са Миком, имају снаге да пред њим стану иза својих речи!

Курир 23.01.2021
Глумице које су пријавиле свог учитеља глуме Мирослава Алексића за силовање и сексуално узнемиравање, ако дође до суђења, неће тражити статус привилегованих сведока, нити да сведоче из посебне просторије. Глумице Милена… »
"Ја сам пи*ко Милена": Ана Николић упутила Радуловићевој речи подршке, а о реакцији глумице брује сви! (фото)

"Ја сам пи*ко Милена": Ана Николић упутила Радуловићевој речи подршке, а о реакцији глумице брује сви! (фото)

Мондо 23.01.2021
Певачица се огласила и подржала младу глумицу чија се реакција дели на друштвеним мрежама. Певачица се огласила и подржала младу глумицу чија се реакција дели на друштвеним мрежама. Бројна имена српског глумишта, као и многе… »
Адвокати откривају: Да ли сем изјава девојака постоје и други докази против Мике Алексића?

Адвокати откривају: Да ли сем изјава девојака постоје и други докази против Мике Алексића?

Вечерње новости 23.01.2021
ДА ли би случај "Алексић" који данима пуни новинске ступце, ТВ екране и странице портала, могао да буде прекретница у правосуђу, али и у нашем друштву. Адвокати Југослав Тинтор и Зоран Јаковљевић, први у својству браниоца Милене… »
Тинтор: Жртве су спремне да се суоче са Миком Алексићем

Тинтор: Жртве су спремне да се суоче са Миком Алексићем

Нова 23.01.2021
Југослав Тинтор, председник Београдске адвокатске коморе и адвокат глумица Милене Радуловић и Иве Илинчић, као и још неколико девојака које оптужују учитеља глуме за силовање и злостављање, рекао да су оне спремне да се са… »
Спремне су да се суоче с њим у судници: Адвокат девојака које оптужују Мику Алексића о даљем току процеса

Спремне су да се суоче с њим у судници: Адвокат девојака које оптужују Мику Алексића о даљем току процеса

Мондо 23.01.2021
Адвокат глумица Милене Радуловић и Иве Илинчић, као и још неколико девојака које оптужују учитеља глуме за силовање и злостављање, рекао да су оне спремне да се са Алексићем суоче у судници. Адвокат глумица Милене Радуловић и… »
Бестидни потез: Одбрана Мирослава Алексића покушава да релативизује злочин сликом жртве са силоватељем

Бестидни потез: Одбрана Мирослава Алексића покушава да релативизује злочин сликом жртве са силоватељем

Курир 23.01.2021
Адвокат осумњиченог за силовање и недозвољене полне радње непримерено је најавио после саслушања Иве Илинчић да ће, ако се „настави с хајком и линчем, бити приморан да достави неке материјале”, што је јуче и урадио. Одбрана… »

Вести дана »