Povezane vesti

Brnabićeva: Oživljavanje fabrike stakla strateški važno za Srbiju

Politika 23.01.2021
PARAĆIN – Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da država neće odustati od traženja strateškog partnera za fabriku stakla „Paraćin” i istakla da je to jedan od glavnih prioriteta Vlade Srbije kada je reč o toj opštini. Brnabićeva… »

Brnabić: Oporavićemo fabriku stakla u Paraćinu

RTV 23.01.2021
PARAĆIN - Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da su njeni prioriteti za Paraćin pronalazak strateškog partnera za fabriku stakla u tom gradu, kao i obnova Osnovne škole "Radoje Domanović". Za mene je prioritet da nađemo dobrog… »

Ako fabrika stakla oživi, Srbija će biti izvoznik za čitav region

B92 23.01.2021
Paraćin -- Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da država neće odustati od traženja strateškog partnera za fabriku stakla "Paraćin". Istakla je da je to jedan od glavnih prioriteta Vlade Srbije kada je reč o toj opštini. Brnabić je… »

Premijerka posetila Paraćin: Industrijska zona i OŠ „Radoje Domanović“ prioritetni projekti za tu opštinu

Večernje novosti 23.01.2021
U RADNOJ poseti Paraćinu danas je bila predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić, sa delegacijom u kojoj su, između ostalih, bili još ministarka za državnu upravu i lokalnu samoupravu Marija Obradović i Tomislav Momirović, ministar… »

Brnabić: Oživljavanje fabrike stakla strateški važno za SRB

Dnevnik 23.01.2021
PARAĆIN: Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da država neće odustati od traženja strateškog partnera za fabriku stakla "Paraćin" i istakla da je to jedan od glavnih prioriteta Vlade Srbije kada je reč o toj opštini. Brnabić je kao… »

Brnabić: Oporavak Fabrike stakla u Paraćinu važan za celu Srbiju

Novi magazin 23.01.2021
Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da je prioritet Vlade da nadje strateškog partnera za Fabriku stakla u Paraćinu koja je strateški važna za Srbiju. Brnabić je tokom posete Paraćinu kazala da "tražimo investitore, pozvali smo ih da… »

Brnabić: Oporavak Fabrike stakla u Paraćinu važan za celu Srbiju

Beta 23.01.2021
Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da je prioritet Vlade da nadje strateškog partnera za Fabriku stakla u Paraćinu koja je strateški važna za Srbiju. Brnabić je tokom posete Paraćinu kazala da "tražimo investitore, pozvali smo ih da… »

Brnabić: Strateški partner za Fabriku stakla u Paraćinu je prioritet za Vladu

N1 Info 23.01.2021
Premijerka Ana Brnabić izjavila je da je prioritet Vlade da nađe strateškog partnera za Fabriku stakla u Paraćinu koja je strateški važna za Srbiju. Brnabić je tokom posete Paraćinu kazala da „tražimo investitore, pozvali smo ih da pogledaju i… »

Država diže posrnulog srpskog giganta na noge Brnabić: Možemo da postanemo izvoznici staklene ambalaže za ovaj deo Evrope

Kurir 23.01.2021
Za Vladu Srbije apsolutni je prioritet rešavanje sudbine Srpske fabrike stakla u Paraćinu jer je ta fabrika važna i za taj grad i za državu, istakla je premijerka Ana Brnabić u razgovoru sa novim rukovodstvom opštine Paraćin. Sledi i kompletno… »

Brnabić: Nismo odustali od Srpske fabrike stakla, razgovaramo sa određenim investitorima

RTS 23.01.2021
Za Vladu Srbije apsolutni je prioritet rešavanje sudbine Srpske fabrike stakla u Paraćinu, jer je ta fabrika važna i za taj grad i za Srbiju, istakla je premijerka Ana Brnabić u razgovoru sa novim rukovodstvom opštine Paraćin. Sledi i kompletno… »

Brnabić: Prioriteti za Paraćin pronalazak strateškog partnera za fabriku stakla

Danas 23.01.2021
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da su njeni prioriteti za Paraćin pronalazak strateškog partnera za fabriku stakla u tom gradu, kao i obnova Osnovne škole „Radoje Domanović“. Za mene je prioritet da nađemo dobrog investitora za… »

Vesti dana »

Jutka odslužio tromesečnu zatvorsku kaznu

Politika pre 2 satajoš 19 povezanih

AKTUELNO: Broj obolelih opada, potreban oprez

RTV pre 34 minutajoš 14 povezanih

Mediji: Udavio se desetogodišnji dečak

B92 pre 2 satajoš 11 povezanih