Повезане вести
Рађа бираним речима о Дончићу: Много ме подсећа на Бодирогу, има огроман кошаркашки таленат
Вечерње новости 23.01.2021
ЛЕГЕНДАРНИ кошаркаш Дино Рађа причао је о Луки Дончићу и упоредио га са славним Дејаном Бодирогом. Сви знамо ко је био Дејан Бодирога. Петоструки златни репрезентативац са Југославијом својевремено је био виђен за најбољег… »
Рађа о Дончићу: Подсећа ме много на Бодирогу, има озбиљну петљу и огроман таленат
Моззарт спорт 23.01.2021
Легендари хрватски ас говорио и о променама НБА кошарке и у шта се претворила игра данас, те каже да му се то ни најмање не допада... Млађи љубитељи кошарке немају довољно јасну представу ко је и шта био Дејан Бодирога на… »
„Харден шутне 50 тројки и они то зову кошарком?!“
Н1 Инфо 23.01.2021
Легендарни хрватски кошаркаш Дино Рађа каже да је Лука Дончић изванредан играч, али да се кошарка у НБА променила нагоре у односу на његово време. „Подсећа ме много на Бодирогу. Мало је крупнији, али је момак са огромним му..ма… »
Велики комплимент за луку дончића: ‘Подсећа ме на Бодирогу’
Хот спорт 23.01.2021
Дино Рађа је уделио велики комплимент Луки Дончићу. Рађа је легенда европске кошарке и он је на ‘1 он 1 Баскетбалл Нетворк’ говорио о бројним темама, а посебно модерној НБА лиги. Део разговора је био и Лука Дончић, млади… »
Вести дана »
Јокић промашио шут за продужетак уз нови трипл-дабл - Чикаго и Вучевић изненадили Нагетсе
РТС пре 8 минутајош 7 повезаних
Стиже захлађење са кишом, на планинама снег, температура до 12 степени
РТС пре 38 минутајош 4 повезане
"Говорила је да ће ми неко сломити ноге и покупити аутом" Хана проговорила о Ситиним претњама, сва се тресла у студију! (фото)
Ало пре 6 сатијош 5 повезаних
"Два лица приведена": Огласио се МУП након инцидента у Новом Саду испред Бановине: "Гађали и вређали службена лица"
Блиц пре 9 сатијош 1 повезана