Повезане вести

Рађа бираним речима о Дончићу: Много ме подсећа на Бодирогу, има огроман кошаркашки таленат

Рађа бираним речима о Дончићу: Много ме подсећа на Бодирогу, има огроман кошаркашки таленат

Вечерње новости 23.01.2021
ЛЕГЕНДАРНИ кошаркаш Дино Рађа причао је о Луки Дончићу и упоредио га са славним Дејаном Бодирогом. Сви знамо ко је био Дејан Бодирога. Петоструки златни репрезентативац са Југославијом својевремено је био виђен за најбољег… »
Рађа о Дончићу: Подсећа ме много на Бодирогу, има озбиљну петљу и огроман таленат

Рађа о Дончићу: Подсећа ме много на Бодирогу, има озбиљну петљу и огроман таленат

Моззарт спорт 23.01.2021
Легендари хрватски ас говорио и о променама НБА кошарке и у шта се претворила игра данас, те каже да му се то ни најмање не допада... Млађи љубитељи кошарке немају довољно јасну представу ко је и шта био Дејан Бодирога на… »
„Харден шутне 50 тројки и они то зову кошарком?!“

„Харден шутне 50 тројки и они то зову кошарком?!“

Н1 Инфо 23.01.2021
Легендарни хрватски кошаркаш Дино Рађа каже да је Лука Дончић изванредан играч, али да се кошарка у НБА променила нагоре у односу на његово време. „Подсећа ме много на Бодирогу. Мало је крупнији, али је момак са огромним му..ма… »
Велики комплимент за луку дончића: ‘Подсећа ме на Бодирогу’

Велики комплимент за луку дончића: ‘Подсећа ме на Бодирогу’

Хот спорт 23.01.2021
Дино Рађа је уделио велики комплимент Луки Дончићу. Рађа је легенда европске кошарке и он је на ‘1 он 1 Баскетбалл Нетворк’ говорио о бројним темама, а посебно модерној НБА лиги. Део разговора је био и Лука Дончић, млади… »

Вести дана »