Povezane vesti
Emina Jahović umalo zaplakala: Ponekad se smorim u Istanbulu
Nova 23.01.2021
Pevačica Emina Jahović već godinama živi u Istanbulu, a sada je priznala da joj jako nedostaje Berograd. “Ja obožavam Beograd. Ko ga ne voli? Moji mama i tata su ovde studirali medicinu, moja sestra živi ovde, najbolja drugarica i prijatelji. Meni… »
Plače mi se koliko mi nedostaje Beograd! Emina Jahović priznala da žali što ne živi u Srbiji, sve njeno je ovde!
Kurir 23.01.2021
Pevačica Emina Jahović nedavno je prokomentarisala kako joj nedostaje Beograd. - Ja obožavam Beograd. Ko ga ne voli? Moji mama i tata su ovde studirali medicinu, moja sestra živi ovde, najbolja drugarica i prijatelji. Meni nedostaje Beograd. Sad mi se… »
Vesti dana »

Snažan ciklon donosi vetrovito i nestabilno vreme sa pljuskovima, gradom i olujnim vetrom u Srbiji
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 61 povezana

Vlada Srbije odlučila da minimalnu cenu rada poveća za 10%! Od 1.januara minimalna zarada iznosi 64.554 dinara
Plus online pre 1 satjoš 41 povezana

Uhapšen ubica Čarlija Kirka: Oglasio se direktor FBI, zvaničnici otkrili: Atentator bio obučen u crno, najverovatnije pucao sa krova
Blic pre 14 minutajoš 135 povezanih

Oglasila se Zvezda nakon sramnog napada na Nikolu Kalinića, uvrede nazvala „pokušajem diskreditacije“
Nova pre 49 minutajoš 13 povezanih

Ovaj deo Srbije večeras na udaru nevremena Najnovije upozorenje RHMZ: Pljuskovi s grmljavinom, praćeni jačim vetrom
Alo pre 4 minutajoš 19 povezanih