Повезане вести
Шешељ покопао бакира: Одговор на вређање Срба
Правда 23.01.2021
Лидер СДА Бакир Изетбеговић у ФТВ Дневнику рекао је да је српски народ лош и тим чином није могао да сакрије мржњу према Србима и Републици Српској што њему није страно, а лидер радикала Војислав Шешељ рекао је да су онда… »
Председник Србије: Не пада ми на памет да уводимо министарство избора
РТВ 23.01.2021
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић изјавио је "да је идеја дела опозиције о формирању министарства за изборе срамотна". "Не пада ми на памет да то урадимо", каже Вучић и примећује да само фали "министарство за капе"… »
Вучић одговорио изетбеговићу због вређања Срба: Та изјава више говори о њему, него о српском народу!
Мондо 23.01.2021
Председник Србије Александар Вучић коментарисао је вечерас изјаву лидера Странке демократске акције Бакира Изетбеговића. Председник Србије Александар Вучић коментарисао је вечерас изјаву лидера Странке демократске акције Бакира… »
Вучић: Министарство за изборе, глупа и срамотна идеја
Нова 23.01.2021
Председник Србије Александар Вучић, вечерас се, током обиласка Савског трга, осврнуо и на идеју о оснивању министарства за изборе. "То је толико глупа и срамотна идеја да немам речи о томе. И то треба да спроведемо ми, који смо… »
Вучић о бакировом говору мржње: Срби су велики и добар народ, а Изетбеговићева изјава говори о њему!
Вечерње новости 23.01.2021
ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић коментарисао је данас изјаву Бакира Изетбеговића да су "Срби лош народ". - Што се тиче изјаве Бакира Изетбеговића, тражио сам да је видим да се уверим у то што је рекао. Нажалост, та изјава… »
Реакција председника Србије! Вучић одговорио на скандалозну изјаву Бакира Изетбеговића да су Срби "лош народ"
Србија данас 23.01.2021
Вучић реаговао на скандалозну изјаву Бакира Изетбеговића. Председник Вучић вечерас је обилазио радове на Савском тргу. Вучић је говорио новом споменику на Савском тргу, коронавирусу, вакцинацији, али се и дотакао теме о Бакиру… »
Председник Србије обишао Савски трг: Вучић саопштио добре вести - ускоро нам стижу нове дозе вакцина (фото/видео)
Вечерње новости 23.01.2021
Председник Србије Александар Вучић обишао је вечерас Савски трг и раднике који раде на његовој реконструкцији. ИЗЈАВА ЗА МЕДИЈЕ Изјава Бакира Изетбеговића Што се тиче изјаве Бакира Изетбеговића тражио сам да је видим да се… »
Изетбеговићева изјава о Србима - вековни комплекс конвертитства
Дневник 23.01.2021
БАЊАЛУКА: Српски члан и председавајући Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је данас да у изјави лидера Бошњка у БиХ Бакира Изетбеговића да су "Срби лош народ" види вековни комплекс конвертитства и издаје коју су… »
Изетбеговић Србе сматра лошим народом?
Дневник 23.01.2021
САРАЈЕВО: Лидер Странке демократске акције (СДА) Бакир Изетбеговић наговестио је да Србе сматра лошим народом док је, током гостовања у Дневнику Федералне телевизије, оштро критиковао председавајућег Председништва БиХ Милорада… »
Вести дана »
ЕПС продужио рок за попусте за јануарске рачуне до 24. фебруара
Прессек пре 21 минутајош 14 повезаних
(Фото) Уведена ванредна одбрана од поплава на Јужној Морави код Врања и на Тимоку код Зајечара
Невсмакс Балканс пре 1 сатјош 13 повезаних