Povezane vesti
Dolazila sam kući sa torbom punom para, a najtužnija: Zlata Petrović progovorila o najtežim životnim trenucima!
Mondo 23.01.2021
Pevačica otvoreno o situacijama zbog kojih je tugovala duži vremenski period. Pevačica otvoreno o situacijama zbog kojih je tugovala duži vremenski period. Pored Anabele Atijas koja je pričala o pomirenju sa bivšim suprugom, i Zlata Petrović je bila gost… »
Zlata Petrović o najtežim životnim momentima: Dolazila sam kući sa torbom punom para, a ja najtužnija na svetu! Mnogo sam…
Kurir 23.01.2021
Pevačica Zlata Petrović govorila je u emisiji o najtežim životnim momentima, kojih se i danas seća s ogromnom tugom i knedlom u grlu. Pevačica je ispričala da je po godinu dana bila tužna žena nakon razvoda i da je plakala svakodnevno. "Mi se sada… »
Vesti dana »
Tramp otkazao planirane napade na Iran, predomislio se nakon talasa pretnji Teheranu: "Potpisujemo!"
Blic pre 47 minutajoš 32 povezane
Pedagog iz kompanije EXPO: Studijska poseta izložbi biće planirana prema interesovanjima učenika
N1 Info pre 5 satijoš 35 povezanih
NIS pred raspletom: Dogovor Vlade i MOL-a čeka odobrenje OFAC-a i Moskve (VIDEO)
Insajder pre 1 satjoš 64 povezane
Uživo, Meksiko - Južna Afrika: Počinje Svetsko prvenstvo, ovo smo čekali tri i po godine
Mondo pre 47 minutajoš 34 povezane
Tramp otkazao napade na Iran: Pregovoramo sa Teheranom na javišem nivou
RTS pre 12 minutajoš 54 povezane