Povezane vesti
Vučić: Srbija četvrta u Evropi i deveta u svetu po stopi vakcinacije
Politika 23.01.2021
Srbija je trenutno četvrta u Evropi po stopi vakcinacije u odnosu na broj stanovnika, a deveta u svetu, rekao je večeras predsednik Aleksandar Vučić. Veruje, kaže, da ćemo u naredna 72 sata biti čak drugi u Evropi, a možda dođemo i do petog mesta… »
"Ništa lepše nisam video": Vučić na Savskom trgu, obišao završne radove i probu osvetljenja pred otkrivanje spomenika…
Blic 23.01.2021
Na Savskom trgu, gde se privodi kraju rekonstrukcija i priprema otkrivanje spomenika velikom županu Stefanu Nemanji, večeras je uključeno i probno osvetljenje, u prisustvu predsednika Aleksandra Vučića. Vučić je nakon obilaska Savskog trga i… »
Vučić: Savski trg će biti najlepši trg u Beogradu
Novi magazin 23.01.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da će Savski trg biti najlepši trg u Beogradu, "a možda i najlepši u Srbiji". "Biće ovo najlepši trg u Beogradu, možda i u Srbiji. Samo da promenimo fasadu na zgradi Pošte i biće… »
Veličanstveno! Vučić objavio sjajnu sliku spomenika Stefanu Nemanji: Simbol srpskog napretka i pobede
Kurir 23.01.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je večeras radove na Savskom trgu na kome će na 27. januara biti svečano otkriven spomenik Stefanu Nemanji. Večeras je uključeno osvetljenje oko spomenika. Vučić je tokom obilaska bio oduševljen… »
Probno osvetljenje spomenika Stefanu Nemanji; Vučić: Trg simbol srpskog napretka i pobede
RTV 23.01.2021
BEOGRAD - Na Savskom trgu, gde se privodi kraju rekonstrukcija i priprema otkrivanja spomenika velikom županu Stefanu Nemanji, uključeno je i probno osvetljenje, u prisustvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Vučić je, nakon obilaska Savskog trga… »
Vučić: Vlada velika nestašica cepiva u celom svetu! Građani koji su primili vakcinu ne treba da brinu za drugu dozu (foto)
Kurir 23.01.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je večeras završne radove na Savskom trgu pred svečano otvaranje spomenika Stefanu Nemanji. Tokom posete predsednika prvi put je isprobano osvetljenje. - Mi smo do pre nekoliko godina ovaj prostor zvali… »
Vučić obišao savski trg: Ništa lepše nisam video od spomenika Stefanu Nemanji
Kurir 23.01.2021
Ništa lepše nisam video, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić večeras nakon što je obišao spomenik Stefanu Nemanji. On je prisustvovao probi osvetljenja Savskog trga i spomenika. Погледајте ову објаву у… »
Vučić u obilasku Savskog trga: Nestvarno, presrećan sam
Nova 23.01.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je večeras Savski trg i radnike koji rade na njegovoj rekonstrukciji. "Izgleda nestvarno i presrećan sam. Prelepo.", bio je ushićen Vučić. “Biće ovo najlepši trg u Beogradu, možda i u Srbiji. Samo da… »
Vesti dana »
Vučić: Doneo sam dokumentaciju o nadstrešnici, sutra će biti dostupna na sajtu Vlade
RTS pre 59 minutajoš 31 povezana