Povezane vesti
Čekali smo u redu za vakcinu na Sajmu
Nova 23.01.2021
Na Beogradskom sajmu danas je nastavljena imunizacija građana kineskom vakcinom Sinofarm. Ekipa Nova.rs na licu mesta zatekla je mnoštvo građana koji su na vakcinaciju došli bez poziva, ali su uredno i brzo vakcinisani.… »
Kakva je procedura ako odeš na Sajam za vakcinu – bez poziva
Nova 23.01.2021
Na Beogradskom sajmu danas je nastavljena imunizacija građana kineskom vakcinom Sinofarm. Ekipa Nova.rs na licu mesta zatekla je mnoštvo građana koji su na vakcinaciju došli bez poziva, ali su uredno i brzo vakcinisani. Ispred hale Sajma u kojoj je… »
Vesti dana »
FINALE ELITE 9 UŽIVO: Milena Kačavenda zauzela 7. mesto! Sin Nikola dočekao majku i DEMANTOVAO navode, pa usledilo grljenje sa Durdžićima: „Drago mi je što sam ispratila Anđela i Janjuša!“
Svet & Skandal pre 12 minutajoš 10 povezanih
Bivši ljubavnici u duelu Najduhovitiji rijaliti učesnik izbačen iz superfinala: Svaki presek sve napetiji
Blic pre 28 minutajoš 7 povezanih
"Nisam ni znao da je ćerka bila kod mene" Nakon što je izneo optužbe na Miličin račun, Terza spustio loptu, umešao se brat: Burno je odreagovao... (video)
Kurir pre 23 minutajoš 6 povezanih
Španski reprezentativac progovorio o paklu posle finala: Argentinci pokušali da ga udare, a evo šta je on poručio...
Kurir pre 2 satajoš 3 povezane
Kad i gde možete da gledate meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona Larn – Crvena zvezda?
Danas pre 4 satijoš 1 povezana