Повезане вести

"Мене нема већ два месеца": Тужне сцене вечерас у Земуну, на месту где је страдао четворогодишњи Деспот (видео)

"Мене нема већ два месеца": Тужне сцене вечерас у Земуну, на месту где је страдао четворогодишњи Деспот (видео)

Блиц 24.01.2021
У Првомајској улици у Земуни, на сутобуском стајалишту "Босанска", вечерас су се окупили родитеља, родбине и пријатеља малог Деспота (4) који је на истом том месту настрадао пре два месеца. Окупљени су желели да укажу на… »
Отац малог Деспота: Нашег сина нема, а убица је на слободи

Отац малог Деспота: Нашег сина нема, а убица је на слободи

Нова 24.01.2021
Родитељи и пријатељи породице настрадалог дечака Деспота (4) окупили су се вечерас у знак протеста на аутобуском стајалишту у Првомајској улици у Земуну како би указали да већ два месеца случај није расветљен. Пролазници, али… »
Ћао, ја сам Деспот, мене нема већ 2 месеца: Потресне сцене у Земуну где је малишана (4) прегазио аутобус

Ћао, ја сам Деспот, мене нема већ 2 месеца: Потресне сцене у Земуну где је малишана (4) прегазио аутобус

Курир 24.01.2021
Данас, када се навршава два месеца од погибије Деспота Мрђића (4), који је настрадао излазећи из аутобуса, на месту трагедије у Земуну окупили су се људи, који су дошли на аутобуско стајалиште "Босанска" у Првомајској улици да… »
Ћао, Ја сам деспот. Мене нема већ два месеца... Потресна сцена на месту где је страдао дечак (4) у Земуну (фото/видео)

Ћао, Ја сам деспот. Мене нема већ два месеца... Потресна сцена на месту где је страдао дечак (4) у Земуну (фото/видео)

Вечерње новости 24.01.2021
РОДИТЕЉИ и пријатељи породице настрадалог дечака Деспота (4) окупили су се вечерас у знак протеста на аутобуском стајалишту у Првомајској улициу Земуну како би указали да већ два месеца случај није расветљен. Пролазници, али и… »
Узели су нам Деспотов осмех и срећу, а убица је слободан

Узели су нам Деспотов осмех и срећу, а убица је слободан

Нова 24.01.2021
Вечерас ће на аутобуском стајалишту Босанска, у Првомајској улици у Земуну, где је пре тачно два месеца четворогодишњи дечак настрадао у стравичној несрећи, када му је на изласку из аутобуса нога остала заглављена у вратима… »
"Сина већ два месеца тражимо у сликама и снимцима, само нам је то и остало...": Потресна исповест оца Деспота (4), који је…

"Сина већ два месеца тражимо у сликама и снимцима, само нам је то и остало...": Потресна исповест оца Деспота (4), који је…

Блиц 23.01.2021
Малени Деспот (4) је пре два месеца погинуо покушавајући да изађе из аутобуса на стајалишту Босанска у Првомајској улици у Земуну, и то на задњим вратима, док се возио са својом баком. Возач није приметио малог путника и… »
„Силазимо, бакана“: Ово је мали Деспот који је страдао излазећи из аутобуса, а његов отац каже - Два месеца тражимо његов…

„Силазимо, бакана“: Ово је мали Деспот који је страдао излазећи из аутобуса, а његов отац каже - Два месеца тражимо његов…

Вечерње новости 23.01.2021
ПРЕ ДВА месеца У Земуну је, у Првомајској улици, при изласку из аутобуса настрадао четворогодишњи Деспот. Био је са баком, недалеко од своје куће. Бол очајне породице не престаје. Тим поводом огласио се и отац настрадалог… »

Вести дана »