Povezane vesti
"Mene nema već dva meseca": Tužne scene večeras u Zemunu, na mestu gde je stradao četvorogodišnji Despot (video)
Blic 24.01.2021
U Prvomajskoj ulici u Zemuni, na sutobuskom stajalištu "Bosanska", večeras su se okupili roditelja, rodbine i prijatelja malog Despota (4) koji je na istom tom mestu nastradao pre dva meseca. Okupljeni su želeli da ukažu na činjenicu da sudski proces još… »
Otac malog Despota: Našeg sina nema, a ubica je na slobodi
Nova 24.01.2021
Roditelji i prijatelji porodice nastradalog dečaka Despota (4) okupili su se večeras u znak protesta na autobuskom stajalištu u Prvomajskoj ulici u Zemunu kako bi ukazali da već dva meseca slučaj nije rasvetljen. Prolaznici, ali i prijatelji porodice… »
Ćao, ja sam Despot, mene nema već 2 meseca: Potresne scene u Zemunu gde je mališana (4) pregazio autobus
Kurir 24.01.2021
Danas, kada se navršava dva meseca od pogibije Despota Mrđića (4), koji je nastradao izlazeći iz autobusa, na mestu tragedije u Zemunu okupili su se ljudi, koji su došli na autobusko stajalište "Bosanska" u Prvomajskoj ulici da pruže podršku porodici… »
Ćao, Ja sam despot. Mene nema već dva meseca... Potresna scena na mestu gde je stradao dečak (4) u Zemunu (foto/video)
Večernje novosti 24.01.2021
RODITELjI i prijatelji porodice nastradalog dečaka Despota (4) okupili su se večeras u znak protesta na autobuskom stajalištu u Prvomajskoj uliciu Zemunu kako bi ukazali da već dva meseca slučaj nije rasvetljen. Prolaznici, ali i prijatelji porodice… »
Uzeli su nam Despotov osmeh i sreću, a ubica je slobodan
Nova 24.01.2021
Večeras će na autobuskom stajalištu Bosanska, u Prvomajskoj ulici u Zemunu, gde je pre tačno dva meseca četvorogodišnji dečak nastradao u stravičnoj nesreći, kada mu je na izlasku iz autobusa noga ostala zaglavljena u vratima, biti održan skup podrške… »
"Sina već dva meseca tražimo u slikama i snimcima, samo nam je to i ostalo...": Potresna ispovest oca Despota (4), koji je…
Blic 23.01.2021
Maleni Despot (4) je pre dva meseca poginuo pokušavajući da izađe iz autobusa na stajalištu Bosanska u Prvomajskoj ulici u Zemunu, i to na zadnjim vratima, dok se vozio sa svojom bakom. Vozač nije primetio malog putnika i nastavio je da vozi, a dečak je… »
„Silazimo, bakana“: Ovo je mali Despot koji je stradao izlazeći iz autobusa, a njegov otac kaže - Dva meseca tražimo njegov…
Večernje novosti 23.01.2021
PRE DVA meseca U Zemunu je, u Prvomajskoj ulici, pri izlasku iz autobusa nastradao četvorogodišnji Despot. Bio je sa bakom, nedaleko od svoje kuće. Bol očajne porodice ne prestaje. Tim povodom oglasio se i otac nastradalog mališana. Njegovo obraćanje… »
Vesti dana »

Snažan ciklon donosi vetrovito i nestabilno vreme sa pljuskovima, gradom i olujnim vetrom u Srbiji
Naslovi.ai pre 1 satjoš 60 povezanih

Vlada Srbije: Minimalna zarada 64.554 dinara od 1. januara 2026. godine
Radio sto plus pre 14 minutajoš 40 povezanih

Saslušan radnik Ministarstva za rad osumnjičen za milionsku proneveru, Tužilaštvo traži pritvor
Euronews pre 49 minutajoš 24 povezane

Tenkovi na ulicama Beograda: Izazvali haos u saobraćaju i razrovali asfalt
Nedeljnik pre 19 minutajoš 21 povezana