Povezane vesti
Šapčanka čiji je muž platio da je ubiju: Bilo je mnogo krvi
Nova 24.01.2021
"Pretukli su me, Hitna pomoć me je vozila u bolnicu. Bilo je mnogo krvi. Pitala sam lekara da li sam unakažena. Samo su rekli da ću videti kada stignem... Mesecima posle prebijanja i dalje živim u strahu". Ovako u potresnoj ispovesti govori Zorica J… »
"Pitala sam lekara da li sam unakažena": Potresna ispovest Šapčanke čiji je muž platio 5.000 evra da je ubiju
Večernje novosti 24.01.2021
"HITNA pomoć me je vozila u bolnicu. Bilo je mnogo krvi. Pitala sam lekara da li sam unakažena. Samo su rekli da ću videti kada stignem... Mesecima posle prebijanja i dalje živim u strahu." Ovako u potresnoj ispovesti govori Zorica J. (41) iz Šapca… »
Platio je 5.000 za ubistvo bivše žene: Kada je htela da pobegne, tražio je da prepiše imovinu na njegovu ćerku
Mondo 24.01.2021
Potresna ispovet Šapčanke koja j preživela pravi pakao. Potresna ispovet Šapčanke koja j preživela pravi pakao. Zorica J. (41) iz Šapca, žrtva posesivnog i agresivnog bivšeg supruga Milivoja M. (63) iz Prnjavora, koji je platio 5.000 evra da je ubiju… »
Potresna ispovest šapčanke čiji je muž platio 5.000 evra da je ubiju: Pitala sam lekara da li sam unakažena, toliko su me…
Kurir 24.01.2021
Zorica J. (41) iz Šapca, žrtva posesivnog i agresivnog bivšeg supruga Milivoja M. (63) iz Prnjavora, koji je platio 5.000 evra da je ubiju, kaže da živi u strahu mesecima posle prebijanja. Zorica i Milivoje su 13 godina bili u braku. Lepe uspomene gotovo… »
Bivša žena Šapčanina koji u pritvoru jer je naručio njeno ubistvo godinama živi u strahu: Sumnja i da je zapalio auto njenog…
Blic 23.01.2021
Z. J. (41), bivša supruga Šapčanina Milivoja M. (63) koji se sumnjiči da je platio 5.000 evra za njeno ubistvo, strahovala je od njega i ranije, a kako je nedavno zapaljen automobil njenog sadašnjeg partnera, ona sumnja da je i to delo bivšeg supruga… »
Vesti dana »

Emotivne scene nakon teškog poraza: Arnautović na štakama došao do Delija! (video)
Hot sport pre 16 minutajoš 53 povezane

Nba liga se oglasila zbog nezapamćenog skandala koji je uzdrmao planetu! Čuveni košarkaš "pao" zbog klađenja, policija sada ima pune ruke posla!
Kurir pre 36 minutajoš 31 povezana

Hiljade ljudi na maršu u Budimpešti podržalo Orbana, na rivalskom skupu hiljade podržale opoziciju
Beta pre 3 satajoš 25 povezanih