Повезане вести

Голман Партизана напушта припреме! Стевановић се враћа у Београд, а ево шта је разлог!

Голман Партизана напушта припреме! Стевановић се враћа у Београд, а ево шта је разлог!

Хот спорт 24.01.2021
Повреда рамена голмана Партизана, Немање Стевановића, коју је задобио на послеподневном тренингу у суботу, није тешка како се у први мах учинило, али није ни наивна. Из тог разлога у табору Партизана у Турској одлучили да се… »
УФЦ свет у неверици! Очекивао се велики повратак Мекгрегора, али уместо тога Ирац је нокаутиран! (ВИДЕО)

УФЦ свет у неверици! Очекивао се велики повратак Мекгрегора, али уместо тога Ирац је нокаутиран! (ВИДЕО)

Хот спорт 24.01.2021
Очекивао се велики повратак Конора Мекгрегора, који је најављивао да ће напавити нови бум на УФЦ сцени, али уместо тога, Ирац је нокаутиран! На догађају УФЦ 257, Американац Дастин Поарије је лагано савладао Конора у спектаклу… »
Проблем за станојевића: Крај припрема за Стевановића

Проблем за станојевића: Крај припрема за Стевановића

Вечерње новости 24.01.2021
ГОЛМАН екипе Партизана Немања Стевановић ће пре времена завршити припреме, напустити Турску и вратити се за Београд како би наставио лечење рамена повређеног током тренинга у суботу вече. Стевановић би у понедељак требало из… »
"Ето шта се деси: Кад..." Хабиб Нурмагомедов видео да је Конор Мекгрегор први пут у животу нокаутиран и прозвао Ирца - овако!

"Ето шта се деси: Кад..." Хабиб Нурмагомедов видео да је Конор Мекгрегор први пут у животу нокаутиран и прозвао Ирца - овако!

Спортал блиц 24.01.2021
Легендарни ММА борац пажљиво је пратио борбе на 257 приредби у Абу Дабију, с посебним акцентомн на главну, у којој је његов највећи ривал доживео тежак пораз од . У мору коментара на друштвеним мрежама након ове борбе издвојио… »
Звездин пети тренинг у Турској: Црвено-бели спремају тактику за меч против Уфе (фото)

Звездин пети тренинг у Турској: Црвено-бели спремају тактику за меч против Уфе (фото)

Хот спорт 24.01.2021
Снажна киша пробудила је овог јутра фудбалере Црвене звезде, најављено лоше време је стигло у Анталију, али оно није покварило планове стручног штаба. Одрадили су црвено-бели тренинг подељени у две групе, на офанзивце и… »
ММА: Поириер нокаутирао МцГрегора

ММА: Поириер нокаутирао МцГрегора

Ал Јазеера 24.01.2021
Амерички борац чувеног Ирца побиједио је техничким нокаутом и реванширао се за пораз из 2014. Американац Дустин Поириер побиједио је у суботу у двобоју мјешовитих борилачких вјештина у Абу Дхабију техничким нокаутом у другој… »
Хабиб о Конору: Ето шта се деси кад ти спарингују деца

Хабиб о Конору: Ето шта се деси кад ти спарингују деца

Н1 Инфо 24.01.2021
Шампион лаке категорије Хабиб Нурмагомедов прокоментарисао је пораз Конора Мекгрегора од Дастину Поаријеа. Мекгрегор је изгубио техничким нокаутом и удаљио се од борбе за титулу у лакој категорији. Дагестанац је пратио борбу и… »
Стевановић напушта припреме Партизана

Стевановић напушта припреме Партизана

Моззарт спорт 24.01.2021
Голман се враћа за Београд како би санирао повреду рамена. Остаје експедиција Партизана у Белеку без једног члана. Немања Стевановић ће пре времена завршити припреме, напустити Турску и вратити се за Београд како би наставио… »
Конор: Тешко ми је…; Порије: Ја сам шампион!

Конор: Тешко ми је…; Порије: Ја сам шампион!

Н1 Инфо 24.01.2021
Ирски борац Конор Мегрегор разочаран је после пораза од Дастина Поријеа, док Американац истиче да је њихова борба била као за титулу. Конор је нокаутиран почетком друге рунде од стране 32-годишњег Американаца у главној борби… »
"Не знам где: Сам!" Конор Мекгрегор је толико испребијан у октагону да је пред новинаре дошао на штакама! /видео/

"Не знам где: Сам!" Конор Мекгрегор је толико испребијан у октагону да је пред новинаре дошао на штакама! /видео/

Спортал блиц 24.01.2021
Није се добро провео у октагону најчувенији ММА борац из Ирске, па је пред новинаре морао да изађе уз помоћ штака. је , а иако је технички нокаут досуђен због серије удараца у главу, његов ривал га је, испрва, веома уздрмао… »
Хабиб речима дотукао Конора: Ево шта се деси кад…

Хабиб речима дотукао Конора: Ево шта се деси кад…

Нова 24.01.2021
Хабиб Нурмагомедов испратио је меч Дастина Поаријеа и Конора Мекгрегора, који је доживео тежак пораз у Абу Дабију, и то нокаутом. Победа Поаријеа чак делује далеко ефектније и болније од сада већ чувеног тријумфа Хабиба над… »
Сензација у Абу Дабију: Мекгрегор претио, па га Поирије брутално успавао (видео)

Сензација у Абу Дабију: Мекгрегор претио, па га Поирије брутално успавао (видео)

Вечерње новости 24.01.2021
НА ПОВРАТКУ у октагон, први пут после годину дана, ирски борац Конор Мекгрегор доживео је тежак пораз, пошто га је Американац Дастин Порије победио техничким нокаутом у другој рунди и реванширао му се за пораз из 2014. године. На… »
Поријеова освета, Мекгрегор нокаутиран у другој рунди (видео)

Поријеова освета, Мекгрегор нокаутиран у другој рунди (видео)

Моззарт спорт 24.01.2021
Ирац по први пут у каријери изгубио борбу техничким нокаутом. Вратио се Конор Мекгрегор у октагон по први пут после годину дана, само да би доживео тежак пораз. Дастин Порије га је добио техничким нокаутом у другој рунди и тако… »
Конор На штакама отишао кући: Добио је жестоке батине од Американца! (видео)

Конор На штакама отишао кући: Добио је жестоке батине од Американца! (видео)

Мондо 24.01.2021
Погледајте снимак испред свлачионице. Погледајте снимак испред свлачионице. Конор Мекгрегор (32) вратио се у октагон и доживео први пораз нокаутом у каријери од Американца Дастина Поарјеа (32). Ирац је после борбе у Абу Дабију… »
"Ко је угасио: Светла?!" Конор Мекгрегор доживео шок-нокаут од Дастина Поиријеа у уфц реваншу за памћење! /видео/

"Ко је угасио: Светла?!" Конор Мекгрегор доживео шок-нокаут од Дастина Поиријеа у уфц реваншу за памћење! /видео/

Спортал блиц 24.01.2021
Ушао је у октагон као фаворит, а завршио је на тлу, нокаутиран. је изгубио од Дастина Поиријеа на 257. турниру Ултимејт фајт шампионата. У Абу Дабију, 32-годишњи Американац је у другој рунди серијом разорних удараца нокаутирао… »
Конор нокаутиран, Поарије га сурово успавао у 2. рунди ВИДЕО

Конор нокаутиран, Поарије га сурово успавао у 2. рунди ВИДЕО

Нова 24.01.2021
Конор Мекгрегор доживео је тежак пораз против Дастина Поаријеа, у Абу Дабију, нокаутом у другој рунди. Желео је Конор да се тријумфално врати на велику сцену, али од пораза против Хабиба Нурмагомедова, не успева да покаже да је… »
Сензација – Мекгрегор нокаутиран: Вратио се из "пензије" и одмах добио батине!

Сензација – Мекгрегор нокаутиран: Вратио се из "пензије" и одмах добио батине!

Мондо 24.01.2021
Сви су очекивали да се Конор тријумфално врати после годину дана, али он је пао! Сви су очекивали да се Конор тријумфално врати после годину дана, али он је пао! Амерички борац Дастин Поарје (32) победио је легендарног Ирца… »

Вести дана »