Povezane vesti
"Obratila sam se: Psiholozima!" Slavica Ćukteraš priznala sve o problemima, ali i u kakvom je sad odnosu sa bivšim mužem
Blic 24.01.2021
Pevačica Slavica Ćukteraš dugo se borila sa određenim strahovima koje je uspela uspešno da prevaziđe uz pomoć stručnih lica. - Obratila sam se stručnim licima koji su školovani za to, psiholozima koji su prepoznali prvi stepen tog stanja koji je bio kod… »
Obratila sam se psiholozima da mi pomognu! Slavica Ćukteraš priznala sa čime se borila, pa progovorila i o razvodu!
Kurir 24.01.2021
Pevačica Slavica Ćukteraš još jedna je u nizu poznatih ličnosti koja je pružila podršku glumici Mileni Radulović nakon njenog priznanja da ju je silovao profesor u školi glume Miroslav Aleksić. - Strašno je sve to što se desilo Mileni i ostalim… »
Vesti dana »
Priveden dosadašnji šef beogradske policije zbog nestanka muškarca
BBC News pre 34 minutajoš 125 povezanih
Cene goriva u Srbiji ostaju nepromenjene do 22. maja, uredba o cenama produžena do avgusta
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 29 povezanih
Tramp: Prihvatio bih samo iskreno obećanje Irana da suspenduje nukelarni program
NIN pre 39 minutajoš 51 povezana
Direktor za strategiju MOL-a: Pregovori se odvijaju na tri nivoa, želimo dobar sporazum za NIS
Danas pre 1 satjoš 47 povezanih
Rat na Bliskom istoku: Arakči zapretio: Nećemo se odreći Ormuza ni po koju cenu; Izrael opet gađa Južni Liban
Večernje novosti pre 9 minutajoš 31 povezana