Povezane vesti
"Obratila sam se: Psiholozima!" Slavica Ćukteraš priznala sve o problemima, ali i u kakvom je sad odnosu sa bivšim mužem
Blic 24.01.2021
Pevačica Slavica Ćukteraš dugo se borila sa određenim strahovima koje je uspela uspešno da prevaziđe uz pomoć stručnih lica. - Obratila sam se stručnim licima koji su školovani za to, psiholozima koji su prepoznali prvi stepen tog stanja koji je bio kod… »
Obratila sam se psiholozima da mi pomognu! Slavica Ćukteraš priznala sa čime se borila, pa progovorila i o razvodu!
Kurir 24.01.2021
Pevačica Slavica Ćukteraš još jedna je u nizu poznatih ličnosti koja je pružila podršku glumici Mileni Radulović nakon njenog priznanja da ju je silovao profesor u školi glume Miroslav Aleksić. - Strašno je sve to što se desilo Mileni i ostalim… »
Vesti dana »
Prolazno naoblačenje i pad temperature, najviše tokom dana 31 stepen
RTV pre 49 minutajoš 7 povezanih
Na današnji dan: Rođeni Kornelije Stanković i Roman Polanski, umro Alen Delon
Radio 021 pre 13 minutajoš 4 povezane
Tramp preti i Omanu, Teheran najavljuje mogućnost ofanzive; Izrael: Nema povlačenja dok se Hamas ne razoruža
RTS pre 39 minutajoš 2 povezane
Nova računica minimalca za 2027. Plata će preći 82.000 dinara, ali samo pod jednim uslovom
Kamatica pre 8 minutajoš 3 povezane
Tiršova 2 dobija obrise najsavremenije dečje klinike, sa vrhunskom medicinskom opremom i zelenim krovom
RTS pre 1 satjoš 2 povezane