Povezane vesti
Vučić: Ucenjivaće nas formiranjem “velike Albanije”, a potom sledi pritisak da priznamo Kosovo
Vesti online 24.01.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da očekuje da će na predstojećim izborima na Kosovu pobediti snage koje će insistirati na ujedinjenju sa Albanijom, a zatim će uslediti pritisak na Srbiju da prizna Kosovo. – Svakako će pobediti… »
Predsednik o predstojećim izborima na KiM: Težak period pred nama, biće velikih pritisaka
Kurir 24.01.2021
Predsednik Aleksandar Vučić očekuje velike pritiske na Srbiju i težak predstojeći period, po pitanju Kosova i Metohije. On je istakao da će na predstojećim izborima na KiM verovatno pobediti snage koje su za tzv. Veliku Albaniju, da bi nakon toga… »
"Znam šta smo sve izgubili": Vučić - "Ja sam kukavica zato što čuvam Kosovo i srpski narod"
Večernje novosti 24.01.2021
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić kaže da je za Srbiju loše što će na izborima na Kosovu i Metohiji pobediti snage koje se zalažu za Veliku Albaniju. Naveo je da nam predstoji u svakom smislu užasno teško proleće, teško leto i teška jesen… »
"Težak period pred nama, čekaju nas pritisci zbog KiM" Vučić poručio građanima da ćemo se boriti
Srbija danas 24.01.2021
Vučić očekuje da će na predstojećim izborima na KiM pobediti snage okupljene oko ideje "Velike Albanije" Predsednik Aleksandar Vučić očekuje velike pritiske na Srbiju i težak predstojeći period, po pitanju Kosova i Metohije. On je istakao da će… »
Vesti dana »
Za prebijanje studentkinje u Novom Sadu osumnjičenima pritvor do 30 dana
BBC News pre 53 minutajoš 43 povezane