Povezane vesti

Milo Đukanović ostaje predsjednik DPS-a

Slobodna Evropa 24.01.2021
Milo Đukanović ponovo je izabran za predsjednika Demokratske partije socijalista (DPS), glasovima 585 delegata Devetog vanrednog Kongresa ove stranke, uz jednog uzdržanog. Novi potpredsjednici partije su Ivan Vuković aktuelni gradonačelnik Podgorice… »

Milo Đukanović ostaje predsednik DPS: Nije nas pokolebao rezultat izbora

RTV 24.01.2021
PODGORICA - Milo Đukanović ponovo je danas izabran za predsednika Demokratske partije socijalista (DPS), odlučeno je na vanrednom Kongresu te stranke. Za Đukanovića, koji je i predsednik Crne Gore, glasalo je 585 delegata, dok je jedan bio uzdržan… »

Milo Đukanović na partijskom kongresu izabran za predsednika DPS

N1 Info 24.01.2021
Milo Đukanović biće predsednik Demokratske partije socijalista (DPS) i u narednom periodu, odlučeno je na vanrednom Kongresu partije održanom u nedelju u Podgorici. Njega je podržalo 585 delegata, dok je jedan bio uzdržan. Đukanović je bio jedini… »

Đukanović ponovo izabran za predsednika DPS-a

Sputnik 24.01.2021
Milo Đukanović izabran je danas za predsednika Demokratske partije socijalista (DPS). Za potpredsednike su izabrani su Jevto Eraković, Ivan Vuković, Abaz Dizdarević i Sanja Damjanović. Oni su na te funkcije izabrani na vanrednom kongresu DPS danas u… »

Milo Ðukanović ostaje predsjednik DPS-a

Al Jazeera 24.01.2021
Za potpredsjednike su izabrani Jevto Eraković, Ivan Vuković, Abaz Dizdarević i Sanja Damjanović. Milo Ðukanović ponovo je danas izabran za predsjednika Demokratske partije socijalista (DPS), odlučeno je na vanrednom Kongresu te stranke. Za… »

Đukanović izabran za predsjednika DPS-a: Odlučno protiv nasrtaja na Crnu Goru i putem napretka

Glas Amerike 24.01.2021
Dugogodišnji predsjednik Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Djukanović izabran je u nedjelju, na vanrednom Kongresu u Podgorici, za predsjednika te partije koja je na parlamentarnim izborima u avgustu nakon 30 godina prešla u opoziciju. Za… »

Milo Djukanović na kongresu izabran za predsednika DPS-a

Novi magazin 24.01.2021
Milo Djukanović biće predsednik Demokratske partije socijalista (DPS) i u narednom periodu, odlučeno je na vanrednom Kongresu partije održanom danas u Podgorici. Njega je podržalo 585 delegata dok je jedan bio uzdržan. Djukanović je bio jedini… »

Milo Đukanović izglasan za predsednika DPS-a

B92 24.01.2021
Milo Đukanović izabran je za predsednika crnogorske Demokratske partije socijalista, prenose Vijesti. Za Djukanovića, koji je i predsednik Crne Gore, glasalo je 585 delegata, dok je jedan bio uzdržan, prenosi RTCG. Za potpredsednike patrije izabrani… »

Milo Đukanović ostaje predsednik DPS-a

Politika 24.01.2021
PODGORICA – Milo Đukanović ponovo je danas izabran za predsednika Demokratske partije socijalista (DPS), odlučeno je na vanrednom Kongresu te stranke. Za Đukanovića, koji je i predsednik Crne Gore, glasalo je 585 delegata, dok je jedan bio… »

I posle poraza - Milo: Đukanović na partijskom kongresu izabran za predsednika DPS-a

Večernje novosti 24.01.2021
MILO Đukanović novi je “stari” lider Demokratske partije socijalista. Tako j4 odlučeno na 9.kongresu, gde je Đukanović za tu funkciju bio jedini kandidat. Ostalo je sporno da li on kao predsednik države ulazi u konflikt interesa s obzirom da… »

"Poslednja Nada" za odlazeću vlast: Đukanović ponovo izabran za predsednika DPS

Srbija danas 24.01.2021
Za Ðukanovića je glasalo je 585 delegata. Milo Ðukanović ponovo je danas izabran za predsednika Demokratske partije socijalista (DPS), odlučeno je na vanrednom Kongresu te stranke. Za Ðukanovića, koji je i predsednik Crne Gore, glasalo je 585… »

Milo Đukanović izabran za lidera DPS-a

Alo 24.01.2021
Milo Đukanović, izabran je danas za predsednika Demokratske partije socijalista (DPS). Za potpredsednike DPS izabrani su Jevto Eraković, Ivan Vuković, Abaz Dizdarević i Sanja Damjanović, prenose "Vijesti". Oni su na te funkcije izabrani na kongresu… »

Milo priznao: Rekao da je Crna Gora postala deo srpskog i ruskog sveta i optužio SPC za genocid

Pravda 24.01.2021
Vandredni kongres Demokratske partije socijalista (DPS), na kojem će biti izabrano novo rukovodstvo počeo je u 11 časova u Podgorici. Predsednik DPS-a Milo Đukanović otvorio je 9. Kongres partije, a na početku je intonirana himna Crne Gore… »

Đukanović optužio Srbiju da ugrožava suverenitet svojih suseda

Sputnik 24.01.2021
Predsednik Crne Gore i Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović optužio je danas Srbiju da ugrožava suverenitet svojih suseda po istom receptu iz devedesetih, a Srpsku pravoslavnu crkvu (SPC) nazvao je „najopakijim instrumentom… »

Đukanović: Srbija ugrožava suverenitet svojih suseda

Politika 24.01.2021
„Na politički teren u Crnoj Gori brutalno je uvedena i SPC, kao dokazano najopakiji instrument velikosrpskog nacionalizma, podstrekač, jatak i advokat najmonstruoznijeg genocida u Evropi novog doba”, rekao je predsednik Crne Gore. PODGORICA –… »

Đukanović na Kongresu DPS-a : Nova vlast u Crnoj Gori služi interesima drugih država

Sputnik 24.01.2021
Predsednik Crne Gore i Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović tvrdi da je u novoj vladajućoj većini u toj zemlji koalicija koja služi interesima drugih država, prvenstveno onih koje svojataju Crnu Goru i vide je kao deo, kao je rekao… »

Ima li kraja Milo opet optužuje SPC i Srbiju: "Dokazano najopakiji instrument velikosprskog nacionalizma "

Večernje novosti 24.01.2021
MILO Đukanović, lider DPS, na devetom partijskom kongresu ponovo se obrušio na SPC, navodeći da je ona uvedena na politički teren u Crnoj Gori. - Ovog puta na politički teren u Crnoj Gori brutalno je uvedena u SPC kao dokazano najopakiji instrument… »

Milo Đukanović: Sazvao sam vas jer smo izgubili vlast

B92 24.01.2021
Podgorica -- Predsednik Crne Gore i DPS Milo Djukanović tvrdi da je u novoj vladajućoj većini u toj zemlji koalicija koja služi interesima drugih država. Kako kaže, prvenstveno onih koje svojataju Crnu Goru i vide je kao deo, kao kaže, "srpskog… »

Đukanović na kongresu DPS-a: Odbranićemo Crnu Goru od svih nasrtaja

RTS 24.01.2021
Vandredni kongres DPS-a, na kojem će biti izabrano novo rukovodstvo počeo je u 11 časova u Podgorici. Demokratska partije socijalista ima znanja, hrabrosti i odlučnosti da odbrani Crnu Goru od svih nasrtaja i da je povede putem bržeg razvoja i… »

Milo optužio Srbiju i Vučića da nisu hteli da budu susedi nego domaćini u Crnoj Gori!

Alo 24.01.2021
Kazao je i da je Srbija u odbrani “ugroženog srpstva vrlo zaiteresovana za izbore u Nikšiću i popis”. Milo Đukanović je u uvodnom referatu na početku Kongresa i u ekspozeu podsetio da DPS nakon izbora nije uspeo da formira vladu pa je zbog toga… »

Djukanović na Kongresu DPS: Razumeli smo izbornu poruku gradjana

Novi magazin 24.01.2021
Predsednik Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Djukanović izjavio je danas na Kongresu stranke da je ona razumela poruku gradjana Crne Gore na izborima i da predstavlja snagu države. "Turbulentno vreme obeleženo pandemijom i novi neočekivani… »

Đukanović: DPS pokazao da više voli državu od svoje vlasti u njoj

N1 Info 24.01.2021
Demokratska partije socijalista (DPS) nastavlja još srčanije i posvećenije da se bori za superiorne vrednosti - građansku Crnu Goru, multikulturalnu demokratiju i evropsku budućnost društva, poručio je predsednik partije Milo Đukanović na devetom… »

Milo đukanović poručio: Nova vlast u Crnoj Gori služi interesima drugih država

Kurir 24.01.2021
Predsednik Crne Gore i Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Djukanović tvrdi da je u novoj vladajućoj većini u toj zemlji koalicija koja služi interesima drugih država, prvenstveno onih koje svojataju Crnu Goru i vide je kao deo, kao kaže… »

Vesti dana »