Povezane vesti
Fejsbuk u odbrani američkog intervencionizma: Rogozin kritikovao SAD ambasadora, usledila sramna cenzura (foto)
Večernje novosti 24.01.2021
Društvena mreža Fejsbuk deblokirala je objavu direktora „Roskosmosa“ Dmitrija Rogozina u kojoj je kritikovao bivšeg američkog ambasadora u Rusiji Majkla Makfola, ali nije uklonio ograničenje na mogućnost objavljivanja novih poruka, napisao je… »
Društvene mreže protiv slobode govora! Fejsbuk blokirao nalog Dmitrija Rogozina
Pravda 24.01.2021
Fejsbuk je blokirao nalog generalnog direktora Roskosmosa Dmitrija Rogozina, nakon njegovog komentara na objavu bivšeg američkog ambasadora u Rusiji Majka Makfola. - Moj nalog je blokiran na 24 časa, jer moj post, navodno, krši pravila zajednice. Samu… »
Rogozin tvrdi: Fejsbuk mi blokirao nalog
Blic 24.01.2021
Fejsbuk je blokirao nalog generalnog direktora Roskosmosa Dmitrija Rogozina, nakon njegovog komentara na objavu bivšeg američkog ambasadora u Rusiji Majka Makfola. "Moj nalog je blokiran na 24 časa, jer moj post, navodno, krši pravila zajednice. Samu… »
Vesti dana »
Baljak o blokadi Rektorata: Posle godina uspavanosti i jednog mrtvog mora, nešto se dešava
N1 Info pre 2 satajoš 40 povezanih
Kurti: Postoje indicije da su napad izvele grupe koje podržava Srbija
Vesti online pre 1 satjoš 26 povezanih
Na javnom času ispred Jovine gimnazije zatraženo izvinjenje direktora i školskog odbora "ali na pravu adresu" (FOTO i VIDEO)
Moj Novi Sad pre 5 satijoš 23 povezane
Zbog izmena Krivičnog zakonika u štrajku advokati iz Beograda, Niša, Kragujevca i Šapca
Vreme pre 33 minutajoš 20 povezanih