Povezane vesti
Fejsbuk u odbrani američkog intervencionizma: Rogozin kritikovao SAD ambasadora, usledila sramna cenzura (foto)
Večernje novosti 24.01.2021
Društvena mreža Fejsbuk deblokirala je objavu direktora „Roskosmosa“ Dmitrija Rogozina u kojoj je kritikovao bivšeg američkog ambasadora u Rusiji Majkla Makfola, ali nije uklonio ograničenje na mogućnost objavljivanja novih poruka, napisao je Rogozin na… »
Društvene mreže protiv slobode govora! Fejsbuk blokirao nalog Dmitrija Rogozina
Pravda 24.01.2021
Fejsbuk je blokirao nalog generalnog direktora Roskosmosa Dmitrija Rogozina, nakon njegovog komentara na objavu bivšeg američkog ambasadora u Rusiji Majka Makfola. - Moj nalog je blokiran na 24 časa, jer moj post, navodno, krši pravila zajednice. Samu… »
Rogozin tvrdi: Fejsbuk mi blokirao nalog
Blic 24.01.2021
Fejsbuk je blokirao nalog generalnog direktora Roskosmosa Dmitrija Rogozina, nakon njegovog komentara na objavu bivšeg američkog ambasadora u Rusiji Majka Makfola. "Moj nalog je blokiran na 24 časa, jer moj post, navodno, krši pravila zajednice. Samu… »
Vesti dana »

"Hamas će pustiti svih 20 živih talaca, Izrael će se povući": Tramp: Dogovorena prva faza plana o okončanju borbi i oslobađanju zarobljenika
Blic pre 1 satjoš 5 povezanih

Bačulov o pretresu na Horgošu: „Skidali su nas do gole kože, kao da sam Al Kaida“
Danas pre 1 satjoš 1 povezana

Veliki požar zahvatio dve porodične kuće u Zemunu: Vatrogasci na terenu, evakuisane i dve bebe!
Blic pre 20 minutajoš 1 povezana