Povezane vesti
Fejsbuk u odbrani američkog intervencionizma: Rogozin kritikovao SAD ambasadora, usledila sramna cenzura (foto)
Večernje novosti 24.01.2021
Društvena mreža Fejsbuk deblokirala je objavu direktora „Roskosmosa“ Dmitrija Rogozina u kojoj je kritikovao bivšeg američkog ambasadora u Rusiji Majkla Makfola, ali nije uklonio ograničenje na mogućnost objavljivanja novih poruka, napisao je Rogozin na… »
Društvene mreže protiv slobode govora! Fejsbuk blokirao nalog Dmitrija Rogozina
Pravda 24.01.2021
Fejsbuk je blokirao nalog generalnog direktora Roskosmosa Dmitrija Rogozina, nakon njegovog komentara na objavu bivšeg američkog ambasadora u Rusiji Majka Makfola. - Moj nalog je blokiran na 24 časa, jer moj post, navodno, krši pravila zajednice. Samu… »
Rogozin tvrdi: Fejsbuk mi blokirao nalog
Blic 24.01.2021
Fejsbuk je blokirao nalog generalnog direktora Roskosmosa Dmitrija Rogozina, nakon njegovog komentara na objavu bivšeg američkog ambasadora u Rusiji Majka Makfola. "Moj nalog je blokiran na 24 časa, jer moj post, navodno, krši pravila zajednice. Samu… »
Vesti dana »

Izrael planira ofanzivu u Gazi uz pregovore o oslobađanju talaca i upozorenja o mogućem uništenju grada
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 21 povezana

'Predloženi teritorijalni ustupci Ukrajine su Putinova zamka', kaže visoka zvaničnica EU
BBC News pre 1 satjoš 23 povezane

TOK vratilo predmet „Zvučni top“ Prvom OJT u Beogradu: Da li je time istraga faktički završena?
Danas pre 3 satajoš 1 povezana

Kao grom iz vedra neba! Nemanja Matić ima novi klub i to kakav u 37. godini
Večernje novosti pre 17 minutajoš 18 povezanih