Povezane vesti
"Zaudarao sam na piće": Džordž Kluni otkrio da je pijan snimao film: "Sve mi je bilo uzalud"
Blic 24.01.2021
Džordž Kluni, holivudski glumac, odigrao je brojne uloge, a sada je otkrio da je prilikom filma "Jednog lepog dana” sa Mišel Fajfer, iz 1996. godine toliko bio mamuran da je jedva uspeo da snimi scene. - Pijanstvo mi nije bilo u planu, sve je bio splet… »
Džordž Kluni: Pijan sam snimao film, zaudarao sam na alkohol
Nova 24.01.2021
Legendarni holivudski glumac Džordž Kluni, otkrio je u intervjuu za "Actors on actors" da je prilikom snimanja filma "Jednog lepog dana” sa Mišel Fajfer, iz 1996. godine toliko bio mamuran da je jedva uspeo da snimi scene. “Pijanstvo mi nije bilo u… »
Vesti dana »
Ministarstvo kulture: Požar na krovu paviljona Srbije u Veneciji izbio tokom renoviranja
Beta pre 36 minutajoš 27 povezanih
Novosadska skupština oduzima prostor Akademiji, Mićin tvrdi da je taj prostor zloupotrebljen
Beta pre 3 satajoš 40 povezanih
Tramp sprema upad u "Pijuk planinu", misija opasnija od ubistva Bin Ladena! Odlučuje da li da rizikuje i tako spreči Iran da napravi atomsku bombu (foto)
Kurir pre 21 minutajoš 32 povezane
Sa Azvirtom potpisan ugovor za izgradnju brze saobraćajnice Bački Breg-Srbobran; Vučić: Prva deonica biće gotova za dve godine
RTV pre 1 satjoš 26 povezanih
Pretnja je izrečena; Sledi odmazda - goreće Bliski istok; Postali su "legitimne mete" FOTO
B92 pre 1 satjoš 48 povezanih