Povezane vesti

Detalji nesreće kod Bora: Slučajno ranio verenicu, odneo je do Hitne, a potom završio u pritvoru

Kurir 24.01.2021
Borska policija uhapsila je sinoć I. S. (32) zbog sumnje da je ranio svoju verenicu J. N. (29) u selu Luka kod Bora. Kako se saznaje, I. S. je sa svojom verenicom J. N. juče otišao da obiđe kuću svog oca u ovom borskom selu. Niko od njih nije ni… »

Nesvakidašnja nesreća u borskom selu: Slučajno upucao verenicu, odmah uhapšen a policija ispituje da li je lovokradica

Mondo 24.01.2021
Borska policija uhapsila je sinoć I. S. (32) zbog sumnje da je ranio svoju verenicu J. N. (29) u selu Luka kod Bora. Borska policija uhapsila je sinoć I. S. (32) zbog sumnje da je ranio svoju verenicu J. N. (29) u selu Luka kod Bora. I. S. je sa svojom… »

Bor: Puška pala, opalila i ranila verenicu

Nova 24.01.2021
Policija u Boru uhapsila je svog sugrađanina I.S. (32), zbog sumnje da je izvršio teško delo protiv opšte sigurnosti i nedozvoljene proizvodnje, držanja, nošenja i prometa oružja i eksplozivnih materija. On je priveden zbog sumnje da je ranio svoju… »

"Ranio verenicu, pa je odneo do hitne": Otišli da obiđu kuću njegovog oca i nekoliko trenutaka kasnije ona je završila na…

Blic 24.01.2021
Borska policija uhapsila je sinoć I. S. (32) zbog sumnje da je ranio svoju verenicu J. N. (29) u selu Luka kod Bora. Kako saznajemo, I. S. je sa svojom verenicom J. N. juče otišao da obiđe kuću svog oca u ovom borskom selu. Niko od njih nije ni mogao… »

Poznato stanje devojke koju je upucao verenik: Zbog težine povreda će biti upućena u KC Niš

Večernje novosti 23.01.2021
BORSKA policija uhapsila je večeras I. S. (32) zbog sumnje da je ranio svoju verenicu J. N. (29) u selu Luka kod Bora. Lisice na ruke su mu stavljene zbog sumnje da je izvršio krivična dela teška dela protiv opšte sigurnosti i nedozvoljena… »

Uhapšen muškarac koji je ranio verenicu: Epilog nesreće u Boru, osumnjičenom određeno zadržavanje

Večernje novosti 23.01.2021
PRIPADNIK Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru uhapsili su I. S. (1989) koji je danas u svojoj kući u okolini tog grada spustio pušku i pogodio dvadesetosmogodišnju ženu u nogu. On je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična… »

Vesti dana »