Povezane vesti
Britanac pati od retkog sindroma koji hranu pretvara u alkohol: Jednom se napio od čipsa
Telegraf 24.01.2021
Razvio je ovo stanje nakon što je bio izložen jakim hemikalijama na poslu pre gotovo 20 godina, ali prošlo je dosta vremena dok mu doktori konačno nisu postavili dijagnozu. Nik Karson iz Safoka boluje od retkog i zanimljivog medicinskog stanja, koje… »
Britanac pati od retkog sindroma koji hranu pretvara u alkohol: "Jednom sam se toliko napio od čipsa da sam se onesvestio"
Blic 24.01.2021
Nik Karson iz Safoka boluje od retkog i zanimljivog medicinskog stanja, koje nazivaju i sindromom auto-proizvodnje piva. Zbog njega je u stanju da se napije, a da ne okusi ni kap alkohola. Naime, njegov organizam fermentiše ugljene hidrate i pretvara ih… »
Vesti dana »
(Video) Policija razbila laboratoriju droge: U stanu gajili 180 stabljika kanabisa
Sandžak haber pre 32 minutajoš 45 povezanih
Američki ministar energetike: Očekujem kraj rata u Iranu u narednih nekoliko nedelja
Insajder pre 31 minutajoš 39 povezanih
"Suprug i ćerka imaju kosovska dokumenta, a sin i ja ne": Muke Ane iz Zubinog Potoka zbog uvođenja Zakona o strancima deli još 10.000 ljudi na Kosovu
Nova pre 32 minutajoš 51 povezana
Uživo - Poleću bombarderi puni oružja: Iran pogodio vojnu bazu sa italijanskim vojnicima, oglasio se Netanjahu (video)
Mondo pre 46 minutajoš 49 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB: Iran zapretio da će ciljati Netanjahua; Tramp: SAD bi mogle da izvedu još udara na ostrvo Hark
RTV pre 1 satjoš 39 povezanih