Повезане вести

Мексико ће добити 24 милиона доза руске вакцине против коронавируса

Мексико ће добити 24 милиона доза руске вакцине против коронавируса

Нови магазин 25.01.2021
Мексико ц́е добити 24 милиона доза руске вакцине Спутњик В против коронавируса, изјавио је данас мексички председник Андрес Мануел Лопес Обрадор (Лопес). "Разговарали смо са руским председником Владимиром Путином и ја сам… »
Мексико добија 24 милиона доза руске вакцине

Мексико добија 24 милиона доза руске вакцине

Нова 25.01.2021
Мексички председник Андрес Мануел Лопес Обрадор изјавио је данас да ће Мексико добити 24 милиона доза руске вакцине Спутњик В. “Разговарали смо са руским председником Владимиром Путином и ја сам захвалио на његовој одлуци да… »
Путин шаље Мексику 24 милиона доза вакцина

Путин шаље Мексику 24 милиона доза вакцина

Н1 Инфо 25.01.2021
Мексико ц́е добити 24 милиона доза руске вакцине Спутњик В против коронавируса, изјавио је мексички председник Андрес Мануел Лопес Обрадор. „Разговарали смо са руским председником Владимиром Путином и ја сам захвалио на његовој… »
Мексички председник позитиван на корону, има лакше симптоме

Мексички председник позитиван на корону, има лакше симптоме

Нова 25.01.2021
Мексички председник Андрес Мануел Лопес Обрадор јавио је да је позитиван на корону и поручио да има лаке симптоме и да је оптимиста. “Са жаљењем обавештавам да сам заражен ковидом 19. Симптоми су лаки али већ сам под лекарским… »
“Од куће ћу разговарати с Путином” Мексички председник позитиван на корона вирус

“Од куће ћу разговарати с Путином” Мексички председник позитиван на корона вирус

Блиц 25.01.2021
Предсдедник Мексика Андрес Мануел Лопес Обрадор (67) објавио је данас да је позитиван на корона вирус. Он је на свом Твитеру написао да има благе симптоме и да је оптимистичан, као и да ће наставити да ради од куће. Како је… »
Председник Мексика Андрес Мануел Лопес Обрадор позитиван на коронавирус

Председник Мексика Андрес Мануел Лопес Обрадор позитиван на коронавирус

Н1 Инфо 25.01.2021
Мексички председник Андрес Мануел Лопес Обрадор јавио је да је тестиран позитивно на ковид-19, да има лаке симптоме и да је оптимиста. „Са жаљењем обавештавам да сам заражен ковидом 19. Симптоми су лаки али већ сам под… »
Председник Мексика разговараће са Путином о набавци руске вакцине

Председник Мексика разговараће са Путином о набавци руске вакцине

Блиц 25.01.2021
Председник Мексика Андрес Мануел Лопез Обрадор разговараће телефоном са руским лидером Владимиром Путином ради набавке вакцине "спутњик ве" против ковид 19, саопштено је из мексичке администрације. Шеф мексичке дипломатије… »

Вести дана »