Povezane vesti

Ronioci i dalje tragaju za vozačem koji je sleteo u Lim

Nova 25.01.2021
Ronilačke ekipe Žandarmerije tragaju za telom Prijepoljca Z. Ž. (53), koji je automobilom sleteo u Lim, a zasad nije poznato pod kojim je okolnostima došlo do nesreće. Vozilo marke “reno” kojim je Z. Ž. upravljao, kretalo se iz pravca Prijepolja… »

"Voda ga je vukla ka sredini reke, potonuo je u trenu" Svedoci jezive nesreće kažu da je automobil s vozačem nestao u Limu i…

Blic 25.01.2021
Posle nesreće koja se jutros dogodila u mestu Bistrica, kada je svojim „renoom“ u nabujali Lim sleteo Z. Ž. (53) iz Prijepolja, očekuje se dolazak ronilačkog odreda Žandarmerije koji će tragati za njegovim telom. Tragedija čiji se uzroci još… »

Automobil sleteo u Lim - sumnja se na samoubistvo VIDEO/FOTO

B92 25.01.2021
Prijepolje -- Putnički automobil koji je išao iz pravca Prijepolja ka Novoj Varoši sleteo je jutros oko 8.40 u reku Lim u mestu Bistrica. Nesreća se dogodila kod Džurovskog mosta, a prema onome što su ispričali očevici, u automobilu koji je nestao… »

Detalji sletanja u Lim: Sumnja se na samoubistvo

Nova 25.01.2021
Pripadnici policije obezbeđuju deonicu puta kod Bistrice i čeka se dolazak ronilačkih ekipa koje će započeti izvlačenje automobila koji je završio u reci Lim. Kako agencija RINA nezvanično saznaje, moguće je da se radi o samoubistvu jer se prema… »

Nesreća na limu kod Prijepolja: Muškarac autom sleteo u reku, nestao pod vodom video

Kurir 25.01.2021
Teška nesreća dogodila se jutros oko 8.40 na reci reku Lim, u mestu Bistrica između Nove Varoši i Prijepolja kada je vozač sleteo automobil u reku. Prema izjavama nekih očevidaca koji su odmah pozvali policiju i Hitnu pomoć u vozilu koje je nestalo… »

Reka progutala automobil: Bizarno samoubistvo kod Prijepolja, otvorio prozore i punim gasom u nabujali Lim (video)

Mondo 25.01.2021
Prema rečima očevidaca, samo je vozač bio u kolima. Prema rečima očevidaca, samo je vozač bio u kolima Pripadnici policije obezbeđuju deonicu puta kod Bistrice i čeka se dolazak ronilačkih ekipa koje će započeti izvlačenje automobila koji je… »

Automobil kod Prijepolja sleteo u reku Lim, u toku potraga za vozačem

Radio 021 25.01.2021
Putnički automobil koji je išao iz pravca Prijepolja ka Novoj Varoši jutros oko 8:40 časova sleteo je u reku Lim u mestu Bistrica. "Blic" javlja da se nesreća dogodila kod Džurovskog mosta, a prema onome što su ispričali očevici, u automobilu… »

Muškarac izvršio samoubistvo kod Prijepolja: Dodao gas, pa sleteo u Lim - vozilo još uvek nije pronađeno

Večernje novosti 25.01.2021
PUTNIČKI automobil koji je išao iz pravca Prijepolja ka Novoj Varoši jutros oko 8.40 sleteo je u reku Lim u mestu Bistrica. Prema saznanjima "Novosti", reč je o samoubistvu. Naime Z.Z. iz Prijepolja stao je na proširenje pored mesta gde je proleteo… »

Prve slike i snimci sa lica mesta: Muškarac iz Prijepolja sleteo u Lim - voda „progutala“ auto

Večernje novosti 25.01.2021
PUTNIČKI automobil "reno klio" prijepoljskih registarskih oznaka, kojim je upravljao Z.Z., i koji je išao iz pravca Prijepolja ka Novoj Varoši jutros oko 8.40 sleteo je u reku Lim u mestu Bistrica. Nesreća se dogodila kod Džurovskog mosta, a prema… »

Automobil sleteo u Lim, nestao vozač

RTV 25.01.2021
BEOGRAD - Putnički automobil koji je išao iz pravca Prijepolja ka Novoj Varoši sleteo je jutros oko 8.40 u reku Lim u mestu Bistrica. Nesreća se dogodila kod Džurovskog mosta, a prema onome što su ispričali očevici, u automobilu koji je nestao pod… »

"Auto je nestao pod vodom": Teška nesreća kod Prijepolja, muškarac automobilom sleteo u nabujali Lim!

Blic 25.01.2021
Putnički automobil koji je išao iz pravca Prijepolja ka Novoj Varoši jutros oko 8.40 sleteo je u reku Lim u mestu Bistrica, saznaje „Blic“. Nesreća se dogodila kod Džurovskog mosta, a prema onome što su ispričali očevici u automobilu koji je… »

Automobil sleteo u Lim, nestao vozač

Dnevnik 25.01.2021
BEOGRAD: Putnički automobil koji je išao iz pravca Prijepolja ka Novoj Varoši sleteo je jutros oko 8.40 u reku Lim u mestu Bistrica. Nesreća se dogodila kod Džurovskog mosta, a prema onome što su ispričali očevici, u automobilu koji je nestao pod… »

Automobil sleteo u Lim, potraga za vozačem

Nova 25.01.2021
Putnički automobil koji je išao iz pravca Prijepolja ka Novoj Varoši jutros oko 8.40 sleteo je u reku Lim u mestu Bistrica. Nesreća se dogodila kod Džurovskog mosta, a prema onome što su ispričali očevici u automobilu koji je nestao pod površinom… »

Auto je nestao pod vodom: Teška nesreća kod Prijepolja - muškarac kolima sleteo u nabujali Lim

Večernje novosti 25.01.2021
PUTNIČKI automobil koji je išao iz pravca Prijepolja ka Novoj Varoši jutros oko 8.40 sleteo je u reku Lim u mestu Bistrica. Nesreća se dogodila kod Džurovskog mosta, a prema onome što su ispričali očevici u automobilu koji je nestao pod površinom… »

Vesti dana »