Povezane vesti
Vlasta je najbolji vozač na svetu: Glumac otvoreno o novim Kamiondžijama i svom voznom parku!
Mondo 25.01.2021
Velisavljević se pojavio u novoj seriji, a sada je iskreno sabirao svoje utiske. Velisavljević se pojavio u novoj seriji, a sada je iskreno sabirao svoje utiske. Nenad Jezdić i Tihomir Stanić osvojili su simpatije gledalaca kao kamiondžije dobrog srca -… »
Ja sam najbolji vozač na svetu: Vlasta Velisavljević za Kurir o novim Kamiondžijama, svom voznom parku i vakcini!
Kurir 25.01.2021
Srca publike na Radio-televiziji Srbije osvojila je TV serija "Kamiondžije d.o.o.", čije emitovanje završeno prošle nedelje. U trećem delu, po scenariju pokojnog Gordana Mihića, videli smo u jednoj od epizoda Vlastu Velisavljević, koji je igrao u ranijim… »
Vesti dana »
Evroposlanik Prebilič u Novom Sadu tražio da vlast prekine napade na akademsku zajednicu
Beta pre 1 satjoš 31 povezana
Srbija i Republika Srpska potpisale protokol za projekat obnove pruge od Višegrada do Mokra Gore
Vesti online pre 45 minutajoš 41 povezana
Đoković se izvinio skupljačici loptica posle incidenta! Novak priznao grešku zbog koje su mogli da ga diskvalifikuju: Nepotrebno, imao sam sreće...
Kurir pre 1 satjoš 91 povezana
Italija osudila puštanje na slobodu vlasnika izgorelog bara u Kran Montani i povukla svog ambasadora
Beta pre 2 satajoš 31 povezana
Trilateralni pregovori o Ukrajini održani u palati Šati u Abu Dabiju
Politika pre 11 minutajoš 24 povezane