Povezane vesti

SRBIJA razočarala u dominikanskoj republici: Reprezentacija Superlige bez prave šanse na Karibima!

Mondo 25.01.2021
Prvi meč nacionalnog tima u 2021. godini! Prvi meč nacionalnog tima u 2021. godini! Ilija Stolica je na Karibe, gde su organizovani mečevi protiv Dominikane i Paname, odveo reprezentaciju sastavljenu od igrača iz Superlige, a ona tamo nije pokazala… »

Sudijska komedija i bleda superligaška Srbija u remiju

B92 25.01.2021
Reprezentacija Srbije, sa igračima uglavnom iz Superlige, odigrala je bez golova protiv Dominikanske Republike u prijateljskom meču. Pred malobrojnim gledaocima u Santo Domingu viđen je slab fudbal, ali isto tako i suđenje, koja može da se opiše i… »

Srbija igra prvu utakmicu ove godine: Evo za kojih 11 se odlučio Ilija Stolica!

Hot sport 25.01.2021
Poznato prvih 11 protiv Dominikanske Republike! Fudbalska reprezentacija Srbije sastavljena od igrala iz Superlige, osim Veselinović Ranka koji nastupa za Vankuver, odigraće večeras prijateljsku utakmicu sa Dominikanskom republikom od 22 časa. MOŽDA… »

Superligaški "orlovi" na sceni od 22h

B92 25.01.2021
Fudbalska reprezentacija Srbije igraće od 22.00 prijateljski meč sa Dominikanskom Republikom u Santo Domingu. Selekcija je sastavljena isključivo od igrača iz Superlige, a predvodi ih selektor mlade reprezentacije Ilija Stolica. Biće ovo prvi od dva… »

Stolica: Da nametnemo svoju ideju u igri

N1 Info 25.01.2021
Reprezentacija Srbije sačinjena od igrača iz Superlige u ponedeljak uveče igra prijareljsku utakmicu sa Dominikanskom Republikom u Santa Domingu. Orlove predvodi selektor mlade reprezentacije Ilija Stolica koji je nakon poslednjeg treninga rekao da je… »

Fudbaleri Srbije večeras protiv Dominikanske Republike

Vesti online 25.01.2021
Fudablaska reprezenatcija Srbije večeras od 22 sata igra prvi prijateljski meč protiv Dominikanske Republike u Santo Domingu. Seniorski tim sastavljen od igrača iz domaće Superlige, izuzev Ranka Veselinovića iz Vankuvera, na američkoj turneji vodi… »

Srbija igra sa Dominikanskom Republikom (22.00)

Dnevnik 25.01.2021
Fudbalska reprezentacija Srbije, sastavljena od igrača iz domaćeg šampionata (samo Ranko Veselinović igra u Vankuveru), danas igra utakmicu protiv selekcije Dominikanske Republike, a za tri dana snage će odmeriti i sa reprezentacijom Paname. Bilo je… »

Uželeli ste se reprezentativnog fudbala? Srbija igra protiv Dominikane, a evo gde ćete moći da pratite uživo ovaj…

Blic sport 25.01.2021
, sastavljena od igrača iz Superlige (izuzetak je Ranko Veselinović iz Vankuvera), večeras će od 22 sata po srednjeevropskom vremenu odigrati prvu prijateljsku utakmicu na američkoj turneji sa Dominikanskom Republikom. „Orlovi” će osim sa… »

Da li ste znali? Srbi večeras igraju fudbal s Dominikancima

Nova 25.01.2021
Fudbalska reprezentacija Srbije u ponedeljak od 22 sata igra prvi prijateljski meč protiv Dominikanske Republike u Santo Domingu. Seniorski tim sastavljen od igrača iz domaće Superlige, izuzev Ranka Veselinovića iz Vankuvera, na američkoj turneji… »

Orlovi na dominikani - Stolica: Mi se pitamo! (22,00 - sastavi)

Sportski žurnal 25.01.2021
Reprezentacija Srbije, sa igračima iz Super Lige, večeras (22,00) u Santo Domingu gost Dominikanske Republike u prijateljskom meču. Reprezentacija Srbije, sastavljena od igrača iz Super lige (izuzetak je Ranko Veselinović iz Vankuvera), večeras će… »

Šansa koja se ne propušta: Selektor Ilija Stolica veruje da će mnogi igrači da iskoriste poziv u nacionalni tim

Večernje novosti 25.01.2021
SAD i ko zna kad! Sa ovom devizom većina igrača fudbalske reprezentacije Srbije će da počne prijateljski meč s druge strane Atlantika protiv Dominikanske Republike. Selekcija koju je trener mlade reprezentacije Ilija Stolica sastavio od fudbaera iz… »

Vesti dana »