Povezane vesti
Darko Lazić još uvek nije vratio DUG Zorici Marković!
Svet & Skandal 25.01.2021
Da je Darko Lazić u velikim dugovima potvrdio je i sam nekoliko puta, međutim nikada nije govorio kome je sve dužan. S druge strane Zorica Marković rekla je da joj Darko Lazić i dalje nije vratio novac koji joj duguje, i dodala da nisu u pitanju velike… »
Zorica Marković o novcu koji joj Darko Lazić duguje: "Slala sam mu poruku, izgleda da je promenio broj"
Blic 25.01.2021
Pevačica Zorica Marković priznala je da joj Darko Lazić i dalje nije vratio novac koji joj duguje, ali i otkrila da nisu u pitanju velike pare. - Želim mu da ima milione. Ja Darka volim. Mi imamo fenomenalnu relaciju i sve to je pomenutno u jednoj šali… »
Vesti dana »
Ješić: Incidenata ima i u drugim gradovima, ali je nasilje u Novom Sadu dramatično
N1 Info pre 4 minutajoš 23 povezane
Studenti opisali koje su povrede dobili ispred SNP-a: "Policajci su stajali i gledali kako nas batinaši napadaju"
Insajder pre 30 minutajoš 25 povezanih
Krah pregovora Rusije i Ukrajine u Ženevi: Zelenski okrivio Ruse za neuspeh dijaloga! "Došli su do ćorsokaka..." (foto)
Kurir pre 2 satajoš 32 povezane
Ujutru mraz, tokom dana toplije, do 11 stepeni – na istoku udari vetra olujne jačine
RTS pre 30 minutajoš 39 povezanih