Повезане вести
Ђукановић потписао Закон о слободи вјероисповијести
Ал Јазеера 25.01.2021
Црногорски предсједник такођер је позвао на покретање процедуре за оцјену уставности поновно изгласаних закона. Предсједник Црне Горе Мило Ðукановић потписао је у понедјеља поново изгласане законе у Скупштини, међу којима је и… »
Ђукановић потписао изгласане законе међу којима је и Закон о слободи вероисповести
РТС 25.01.2021
Председник Црне Горе Мило Ђукановић саопштио је на "Твитеру" да је потписао Указе о проглашењу закона које је црногорска скупштина поново изгласала 20. јануара. Мило Ђукановић је на Твитеру написао да су остале дилеме које је… »
Ударна вест из кабинета Мила Ђукановића - Ово је крај!
Ало 25.01.2021
Најновије информације из Црне Горе. Црногорски председник Мило Ðукановић потписао је данас поново изгласане законе у парламенту, међу којима је и Закон о слободи вероисповести, али и позвао на покретање процедуре за оцену… »
Ђукановић потписао Закон о слободи вероисповести, али...
РТВ 25.01.2021
ПОДГОРИЦА - Црногорски председник Мило Ђукановић потписао је данас поново изгласане законе у парламенту, међу којима је и Закон о слободи вероисповести, али и позвао на покретање процедуре за оцену њихове уставности. "Потписао… »
Ђукановић потписао Закон о слободи вероисповести, али...
Политика 25.01.2021
Црногорски председник Мило Ђукановић потписао је данас поново изгласане законе у парламенту, међу којима је и Закон о слободи вероисповести, али и позвао на покретање процедуре за оцену њихове уставности. „Потписао сам Указе о… »
Ðукановић потписао Закон о слободи вероисповести, али…
Вести онлине 25.01.2021
Црногорски председник Мило Ðукановић потписао је данас поново изгласане законе у парламенту, међу којима је и Закон о слободи вероисповести, али и позвао на покретање процедуре за оцену њихове уставности. “Потписао сам Указе о… »
Мило Ђукановић потписао Закон о слободи вероисповести
Н1 Инфо 25.01.2021
Председник Црне Горе Мило Ђукановић потписао је Указе о проглашењу закона које је Скупштина Црне Горе поново усвојила 20. јануара, а међу њима и Закон о слободи вероисповести. „Дилеме које сам имао и због којих сам их вратио… »
Мило потписао све законе, па поручио: Дилеме које сам имао су остале, верујем у Уставни суд
Курир 25.01.2021
Председник Црне Горе Мило Ђукановић потписао је Указе о проглашењу закона које је Скупштина поново усвојила на седници 20. јануара. "Дилеме које сам имао и због којих сам их вратио Скупштини на поновно одлучивање су остале… »
Мило прихватио одлуку скупштине: Потписао поновно изгласане законе, па позвао на проверу уставности истих
Вечерње новости 25.01.2021
ЦРНОГОРСКИ председник Мило Ђукановић потписао је данас поново изгласане законе у парламенту, међу којима је и Закон о слободи вероисповести, али и позвао на покретање процедуре за оцену њихове уставности. - Потписао сам Указе о… »
Историјски тренутак у црној гори: Мило Ђукановић потписао измене Закона о слободи вероисповести
Мондо 25.01.2021
После неколико неуспелих покушаја, председник Црне горе је попустио. После неколико неуспелих покушаја, председник Црне горе је попустио. Председник Црне Горе Мило Ђукановић потписао је поново изгласане законе међу којима је… »
Вести дана »
Вучић позвао на разговор Дијану Хрку: "Спреман сам да је примим у Председништву"
Мондо пре 3 сатајош 36 повезаних
Црвена звезда рутински добила АБА дерби: Јаго и Монеке за 20 минута згазили Будућност
Мондо пре 8 минутајош 49 повезаних
Видић стао уз Ђоковића, огласио се након увреда: „Неко пише наслове, а неко опет пише историју“
Нова пре 38 минутајош 75 повезаних