Повезане вести

ВОЛИ И ЖЕНЕ! Мина Врбашки била у ШЕМИ са Матором?

ВОЛИ И ЖЕНЕ! Мина Врбашки била у ШЕМИ са Матором?

Свет & Скандал 25.01.2021
Током поделе буџета Јована Томић Матора открила је шокантне детаље о односу са Мином Врбашки. Наиме, Матора је Мини дала средњи буџет и том приликом је истакла да Врбашки заслужује много више због емотивног односа који су… »
Смувала ме је, купила ми је 101 ружу: Матора пред свима открила колико је била у вези са Мином! (видео)

Смувала ме је, купила ми је 101 ружу: Матора пред свима открила колико је била у вези са Мином! (видео)

Мондо 25.01.2021
Изненадила признањем. Изненадила признањем. Овонедељни вођа у Задрузи је Јована Томић Матора, која је током расподеле буџета, као и увек, била без длаке на језику. Прокоментарисала је поједине задругарке, а успут открила и… »
Она је мене смувала, купила ми је 101 ружу, биле смо заједно! Матора изнела сву интиму са Мином: Открила колико им је трајала…

Она је мене смувала, купила ми је 101 ружу, биле смо заједно! Матора изнела сву интиму са Мином: Открила колико им је трајала…

Курир 25.01.2021
У току расподеле недељних буџета Јована Томић Матора, као овонедељни вођа, доделила је већину, а наредни буџет који је дала, био је за Ђорђа Милутиновића. - Мали буџет и за Ђолета. Имам исто мишљење о њему као о Цару… »

Вести дана »