Povezane vesti
Popularna domaća pevačica priznala da je silovana: Nisam smela nikome da kažem, verovala sam da je moja krivica!
Mondo 25.01.2021
Bila je među najvećim zvezdama devedestih godina. Bila je među najvećim zvezdama devedestih godina. Pevačica Tatjana Kameron (nekada Matejaš) Tajči, jedna od najvećih pop zvezda na prostoru Jugoslavije devedesetih godina, bila je žrtva seksualnog… »
Silovana sam kao tinejdžerka, verovala sam da je to moja krivica! Tajči bila žrtva seksualnog zlostavljanja: Nikome nisam…
Kurir 25.01.2021
Jedna od najvećih pop ikona devedesetih Tatjana Matejaš poznata kao Tajči, je svojevremeno ispričala da je bila žrtva seksualnog zlostavljanja. Kako sama kaže, kada je bila tinejdžerka bila je silovana, ali nikome o tome nije želela da priča. - Bila sam… »
Tajči: Bila sam žrtva silovanja i mislila da je moja krivica
Nova 25.01.2021
I čuvena Tatjana Matejaš, poznatija kao Tajči svojevremeno je ispričala kako je bila žrtva seksualnog zlostavljanja. “Bila sam žrtva u tinejdžerskom periodu, bilo je to pre slave, dogodilo mi se silovanje i verovala sam da je to moja krivica. Zbog toga… »
Vesti dana »

(Video) Vika, dreka i plač! Putnici oči u oči sa napadačem Pojavio se novi snimak drame na letu za Glazgov: Evo kako je Srbin sprečio tragediju
Blic pre 5 sati

"Trampe, pa ti to nama pretiš!" Medvedev brutalno odgovorio: NIsmo mi ni Izrael, ni Iran! Znaš li kojem ratu ovo vodi?
Alo pre 9 satijoš 3 povezane

Uhapšen muškarac za koga se sumnja da je namerno izazvao požar i pucao iz pištolja u Novom Sadu
Danas pre 7 satijoš 1 povezana

"Ne trčim ni za kim, on mora prvi da se javi": Ena Čolić oči u oči sa Pejom: "Nije mi svejedno" (Video)
Blic pre 5 satijoš 2 povezane