Повезане вести
Популарна домаћа певачица признала да је силована: Нисам смела никоме да кажем, веровала сам да је моја кривица!
Мондо 25.01.2021
Била је међу највећим звездама деведестих година. Била је међу највећим звездама деведестих година. Певачица Татјана Камерон (некада Матејаш) Тајчи, једна од највећих поп звезда на простору Југославије деведесетих година, била је… »
Силована сам као тинејџерка, веровала сам да је то моја кривица! Тајчи била жртва сексуалног злостављања: Никоме нисам…
Курир 25.01.2021
Једна од највећих поп икона деведесетих Татјана Матејаш позната као Тајчи, је својевремено испричала да је била жртва сексуалног злостављања. Како сама каже, када је била тинејџерка била је силована, али никоме о томе није… »
Тајчи: Била сам жртва силовања и мислила да је моја кривица
Нова 25.01.2021
И чувена Татјана Матејаш, познатија као Тајчи својевремено је испричала како је била жртва сексуалног злостављања. “Била сам жртва у тинејџерском периоду, било је то пре славе, догодило ми се силовање и веровала сам да је то… »
Вести дана »

Стање повређених у несрећи код Сремске Митровице непромењено, седморо на Интензивној нези
РТС пре 2 сатајош 117 повезаних

Непозната лица покушала да без дозволе поставе забавни парк: Комунална полиција одмах реаговала
Телеграф пре 52 минутајош 19 повезаних

МАПА Путин преко Србије иде на састанак са Трампом? Руски председник тражи заобилазни пут ка Будимпешти, ову су све опције које има на столу
Нова пре 3 сатајош 23 повезане

План САД за деескалацију стања у БиХ: У Додикову независну РС не верује више нико, па ни он сам
Бета пре 57 минутајош 22 повезане