Povezane vesti

Tajči: Bila sam žrtva silovanja i mislila da je moja krivica

Tajči: Bila sam žrtva silovanja i mislila da je moja krivica

Nova 25.01.2021
I čuvena Tatjana Matejaš, poznatija kao Tajči svojevremeno je ispričala kako je bila žrtva seksualnog zlostavljanja. “Bila sam žrtva u tinejdžerskom periodu, bilo je to pre slave, dogodilo mi se silovanje i verovala sam da je to moja krivica… »
Silovana sam kao tinejdžerka, verovala sam da je to moja krivica! Tajči bila žrtva seksualnog zlostavljanja: Nikome nisam…

Silovana sam kao tinejdžerka, verovala sam da je to moja krivica! Tajči bila žrtva seksualnog zlostavljanja: Nikome nisam…

Kurir 25.01.2021
Jedna od najvećih pop ikona devedesetih Tatjana Matejaš poznata kao Tajči, je svojevremeno ispričala da je bila žrtva seksualnog zlostavljanja. Kako sama kaže, kada je bila tinejdžerka bila je silovana, ali nikome o tome nije želela da priča. -… »
Popularna domaća pevačica priznala da je silovana: Nisam smela nikome da kažem, verovala sam da je moja krivica!

Popularna domaća pevačica priznala da je silovana: Nisam smela nikome da kažem, verovala sam da je moja krivica!

Mondo 25.01.2021
Bila je među najvećim zvezdama devedestih godina. Bila je među najvećim zvezdama devedestih godina. Pevačica Tatjana Kameron (nekada Matejaš) Tajči, jedna od najvećih pop zvezda na prostoru Jugoslavije devedesetih godina, bila je žrtva seksualnog… »

Vesti dana »