Povezane vesti
Zgrožena sam, dajem podršku Mileni! Aleksandra Mladenović poslala snažnu poruku: Nijedna žena ne može da isprovocira tako…
Kurir 25.01.2021
Mlada glumica Milena Radulović (26) je prijavila učitelja glume Miroslava Miku Aleksića i javno rekla da ju je on silovao kada je imala 17 godina. Tim povodom su se oglasile i mnoge javne ličnostim, ne samo da se pridruže njoj i ispričaju svoja iskustva… »
Ja kao majka osuđujem! Ako je aleksić kriv, odmah doživotna: Zorica Marković bez dlake na jeziku o slučaju koji je potresao…
Kurir 25.01.2021
Mlada glumica Milena Radulović (26) je smogla snagu i prijavila učitelja glume Miroslava Miku Aleksića za silovanje, a tim povodom su se oglasile i mnoge javne ličnosti, ne samo da se pridruže njoj i ispričaju svoja iskustva, već i da podrže mladu… »
Vesti dana »
Cena nafte "eksplodirala": Barel prešao 100 dolara, tržište pod pritiskom, ugrožene ključne tačke
Mondo pre 40 minutajoš 25 povezanih
Pronađena devojčica iz Beograda za kojom je tokom noći bio otvoren sistem "Pronađi me"
NIN pre 1 satjoš 22 povezane
RHMZ: U Novom Sadu i Vojvodini prijatan petak, za vikend povratak letnjih temperatura
Moj Novi Sad pre 40 minutajoš 19 povezanih
Šipoš (Mladi Kula): Deo opozicije koji podržava studente će ustupiti svoja mesta u biračkim odborima
Beta pre 56 minutajoš 9 povezanih