Povezane vesti

Vuletić ima upalu pluća, smešten u bolnicu

Vesti online 26.01.2021
Potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić ima jednostranu upalu pluća i nalazi se u bolnici u Turskoj, prenose ,,Novosti“. Iako je testiran negativn na koronavirus, konstatovana mu je akutna bakterijska upala pluća zbog čega je odmah hospitalizovan i… »

Potpredsednik Partizana završio u bolnici: Vuletić otkrio da ima jednostranu upalu pluća

Mondo 26.01.2021
Trebalo je da se vrati u Beograd, ali je zadržan u bolnici. Trebalo je da se vrati u Beograd, ali je zadržan u bolnici. Potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić nalazi se u bolnici u Antaliji zbog zdravstvenih problema. Vuleti ima jednostranu upalu… »

Oglasio se Vuletić iz bolnice: Šta god da je, na pogrešnog se namerilo

Večernje novosti 26.01.2021
VLADIMIR Vuletić potpredsednik Partizana nalazi se u bolnici u Antaliji zbog jednostrane upale pluća. Potpredsednik Partizana oglasio se i objasnio šta se dogodilo i u kakvom je stanju. " U pitanju je jednostrana akutna bakterijska pneumonija. Od… »

Vuletić hospitalizovan na pripremama Partizana u Turskoj! Potpredsednik crno-belih ima upalu pluća i negativan test na korona…

Blic sport 25.01.2021
Fudbalski klub nalazi se na pripremama u Antaliji, a u turskom odmaralištu je u bolnicu smešten . Potpredsedniku crno-belih je ustanovljena jednostrana upala pluća prema informacijama do kojis su došle "Novosti". Vuletić je po hospitalizaciji bio… »

Potpredsednik Partizana u bolnici: Vuletić ima jednostranu upalu pluća

Večernje novosti 25.01.2021
POTPREDSEDNIK Partizana Vladimir Vuletić nalazi se u bolnici u Antaliji zbog jednostrane upale pluća, saznaju “Novosti”. Čelnik crno-belih je po prijemu u bolnicu bio negativan na virus korona, ali mu je utvrđena akutna bakterijska pneumonija… »

Vesti dana »