Повезане вести

“Како је било играти против Луке Јокића?”: Новинар РТС-а насмејао Николу до суза (ВИДЕО)

“Како је било играти против Луке Јокића?”: Новинар РТС-а насмејао Николу до суза (ВИДЕО)

Вести онлине 26.01.2021
Ас Денвера Никола Јокић имао је прилику да и на српском језику прокоментарише победу против Даласа, захваљујући укључењу у програм јавног сервиса. Александар Жигић, познати дописник РТС-а из Чикага, направио је симпатичан… »
Јокић водио Денвер до победе, Дончић поново померио границе

Јокић водио Денвер до победе, Дончић поново померио границе

Н1 Инфо 26.01.2021
Кошаркаши Денвера савладали су екипу Даласа 117:113. У победничком тиму Никола Јокић је забележио 20 поена и 10 скокова, док је на другој страни Лука Дончић меч завршио са 35 поена, 11 скокова и 16 асистенција. Меч је обележило… »
Јокић је стварно прескроман! "То што сам ја урадио може свако, али то шта Дончић ради је права лепота"

Јокић је стварно прескроман! "То што сам ја урадио може свако, али то шта Дончић ради је права лепота"

Мондо 26.01.2021
Није Србин хтео да троши речи на свој успех, али је био препун хвале на рачун Словенца. Није Србин хтео да троши речи на свој успех, али је био препун хвале на рачун Словенца Денвер је победио Далас, Никола Јокић је био одличан… »
Денвер славио у Даласу: Портер и Јокић предводили тим то тријумфа! (видео)

Денвер славио у Даласу: Портер и Јокић предводили тим то тријумфа! (видео)

Хот спорт 26.01.2021
Сјајна партија Дончића недовољна за победу! У ноћи између понедељка и уторка, Далас Маверикс је угостио екипу Денвера. Нагетси су славили, а меч је завршен резултатом 113:117. Дерби је припао Николи Јокићу! Феноменалну утакмицу… »
“Како против Луке Јокића? Ја сам Јокић, он је Дончић” ВИДЕО

“Како против Луке Јокића? Ја сам Јокић, он је Дончић” ВИДЕО

Нова 26.01.2021
Никола Јокић имао је прилику да и на српском језику прокоментарише меч против Даласа, захваљујући укључењу РТС-а. Сомборац је имао одличан меч против Даласа, иако га је стигао умор због два узастопна меча са продужецима, још… »
Југословенски дерби припао србину: Дончић маестралан, али недовољно за Јокића, центар Денвера стигао до новог дабл-дабл…

Југословенски дерби припао србину: Дончић маестралан, али недовољно за Јокића, центар Денвера стигао до новог дабл-дабл…

Вечерње новости 26.01.2021
КОШАРКАШИ Денвера победили су Далас 117:113 и уписали 10. тријумф од почетка сезоне. Српски центар Никола Јокић сусрет је завршио са двоцифреним бројкама у две статистичке колоне - имао је 20 кошева и 10 ухваћених лопти, уз… »
У окршају два европска суперстара, победу је однео Србин: Денвер победио Далас, Јокићев нови дабл-дабл, Дончић поправио личне…

У окршају два европска суперстара, победу је однео Србин: Денвер победио Далас, Јокићев нови дабл-дабл, Дончић поправио личне…

Спортал блиц 26.01.2021
учинак и поправљање личних бројки, победа. Тако се у најкраћем може описати окршај два европска суперстара у НБА лиги и двојице озбиљних кандидата за МВП трофеј ове године. На крају, - 113:117! Дончић - Јокић 35:20. Утакмицу… »
Покушевски гађао само тројке, Кари 36 поена (видео)

Покушевски гађао само тројке, Кари 36 поена (видео)

Моззарт спорт 26.01.2021
Вориорси лако са Минесотом... Оклахома Тандер прекинула је серију од три пораза славивши на гостовању Портланду - 125:122. Млади српски кошаркаш Алексеј Покушевски на терену је провео нешто више од 20 минута и за то време убацио… »
Јокић јачи од Дончића, и то уз бизаран моменат ВИДЕО

Јокић јачи од Дончића, и то уз бизаран моменат ВИДЕО

Нова 26.01.2021
Кошаркаши Денвера победили су Далас са 117:113, а Никола Јокић потврдио је још једном МВП кандидатуру, није прекинут низ дабл-дабл учинка од почетка сезоне! Денвер је везао две утакмице са Финиксом уз продужетке, други меч је чак… »
Јокић закуцавао и водио ДЕНВЕР до победе: Дончић доминирао и исписао историју, али Никола се реванширао! (видео)

Јокић закуцавао и водио ДЕНВЕР до победе: Дончић доминирао и исписао историју, али Никола се реванширао! (видео)

Мондо 26.01.2021
Словенац је наставио да показује о каквом се таленту ради, али и Србин је био сјајан и притом - стигао је до победе. Словенац је наставио да показује о каквом се таленту ради, али и Србин је био сјајан и притом - стигао је до… »
Дончићу бројке, Јокићу победа; чудесни Леброн наставио да помера границе (видео)

Дончићу бројке, Јокићу победа; чудесни Леброн наставио да помера границе (видео)

Моззарт спорт 26.01.2021
Џејмс убацио 21 поен у последњој деоници и донео победу Лејкерсима у родном Кливленду... Дончићу учинак и поправљање личних бројки, Јокићу победа. Тако се у најкраћем може описати окршај два европска суперстара у НБА лиги и… »

Вести дана »