Повезане вести

"Штедим, не бацам паре, кувам, трошим много мање од 3.000 евра месечно" Александра Младеновић о томе како преживљава без…

"Штедим, не бацам паре, кувам, трошим много мање од 3.000 евра месечно" Александра Младеновић о томе како преживљава без…

Блиц 26.01.2021
Александра Младеновић каже да је све време штедела новац, те да се није нашла у финансијској кризи, иако месецима због пандемије корона вируса не наступа. - Ја сам штедиша и не бацам паре на непотребне ствари. Уштедела сам и за… »
Александра Младеновић без наступа се сналази како стигне: Штедим паре, сама кувам, а ту је и мама!

Александра Младеновић без наступа се сналази како стигне: Штедим паре, сама кувам, а ту је и мама!

Курир 26.01.2021
Александра Младеновић као певачица озбиљно је погођена коронавирусом. Скоро годину дана не наступа, стога нема приходе, па је сада научила скромније да живи и да више штеди. У разговору за Курир каже да жељно чека да се ствари… »
Да имам 1.000 евра месечно, живела бих добро! Злата Петровић проговорила о иностраној пензији: Обезбедила сам себе!

Да имам 1.000 евра месечно, живела бих добро! Злата Петровић проговорила о иностраној пензији: Обезбедила сам себе!

Курир 26.01.2021
Многе познат личности са естрада жале се на финансије с обзиром да месецима не наступају због ситуације са корона вирусом. Певачица Злата Петровић истакла је да код ње ипак нема кризе. Наиме, она је, како каже, на време… »

Вести дана »