Повезане вести

Терао ме да легнем на сто, имала сам 8 година: Појавила се нова жртва! Открила детаље злостављања у Микиној школи

Терао ме да легнем на сто, имала сам 8 година: Појавила се нова жртва! Открила детаље злостављања у Микиној школи

Мондо 26.01.2021
Полицији се јавила студенткиња глуме која је детаљно описала како је Алексић 2005. сексуално злостављао. Она је изјавила да јој је Мика говорио: Ако желиш да будеш глумица, мораш да будеш спремна на све, па чак и на понижења… »
Алексић је сексуално злостављао и пре два месеца

Алексић је сексуално злостављао и пре два месеца

Нова 26.01.2021
Адвокат Југослав Тинтор, један од бранилаца глумица Милене Радуловић и Иве Илинчић и још две девојке, које су професора глуме Мирослава Мику Алексића оптужиле за силовање и недозвољене полне радње, каже у разговору за Нова.рс… »
Против Алексића сведочи још једна његова жртва (46)

Против Алексића сведочи још једна његова жртва (46)

Нова 26.01.2021
Још једна жена (46) сведочиће против Мирослава Мике Алексића, власника школе глуме, кога је шест девојака оптужило за силовање или недозвољене полне радње. Реч је о жени која се јавила полицији, пошто је и сама била његова… »
Имала сам 8 година, Мика ме је терао да легнем на сто, а онда ме је језиком... Још једна Алексићева жртва открила детаље…

Имала сам 8 година, Мика ме је терао да легнем на сто, а онда ме је језиком... Још једна Алексићева жртва открила детаље…

Правда 26.01.2021
Полицији се током викенда јавила студенткиња глуме (24) која је инспекторима испричала да ју је Мирослав Мика Алексић (69) сексуално злостављао када је имала само осам година! Она је детаљно описала какве јој је све гадости… »

Вести дана »