Povezane vesti

Terao me da legnem na sto, imala sam 8 godina: Pojavila se nova žrtva! Otkrila detalje zlostavljanja u Mikinoj školi

Terao me da legnem na sto, imala sam 8 godina: Pojavila se nova žrtva! Otkrila detalje zlostavljanja u Mikinoj školi

Mondo 26.01.2021
Policiji se javila studentkinja glume koja je detaljno opisala kako je Aleksić 2005. seksualno zlostavljao. Ona je izjavila da joj je Mika govorio: Ako želiš da budeš glumica, moraš da budeš spremna na sve, pa čak i na poniženja. Policiji se… »
Aleksić je seksualno zlostavljao i pre dva meseca

Aleksić je seksualno zlostavljao i pre dva meseca

Nova 26.01.2021
Advokat Jugoslav Tintor, jedan od branilaca glumica Milene Radulović i Ive Ilinčić i još dve devojke, koje su profesora glume Miroslava Miku Aleksića optužile za silovanje i nedozvoljene polne radnje, kaže u razgovoru za Nova.rs da je poslednja… »
Protiv Aleksića svedoči još jedna njegova žrtva (46)

Protiv Aleksića svedoči još jedna njegova žrtva (46)

Nova 26.01.2021
Još jedna žena (46) svedočiće protiv Miroslava Mike Aleksića, vlasnika škole glume, koga je šest devojaka optužilo za silovanje ili nedozvoljene polne radnje. Reč je o ženi koja se javila policiji, pošto je i sama bila njegova žrtva. S obzirom… »
Imala sam 8 godina, Mika me je terao da legnem na sto, a onda me je jezikom... Još jedna Aleksićeva žrtva otkrila detalje…

Imala sam 8 godina, Mika me je terao da legnem na sto, a onda me je jezikom... Još jedna Aleksićeva žrtva otkrila detalje…

Pravda 26.01.2021
Policiji se tokom vikenda javila studentkinja glume (24) koja je inspektorima ispričala da ju je Miroslav Mika Aleksić (69) seksualno zlostavljao kada je imala samo osam godina! Ona je detaljno opisala kakve joj je sve gadosti radio Aleksić dok je… »

Vesti dana »