Povezane vesti

Janjuš pao na kolena, izjavio ljubav tomoviću: Mislio sam da život nema smisla, sve dok tebe nisam upoznao! Volim te…

Janjuš pao na kolena, izjavio ljubav tomoviću: Mislio sam da život nema smisla, sve dok tebe nisam upoznao! Volim te…

Kurir 26.01.2021
Marko Janjušević Janjuš dobio je zadatak da izabere mušku osobu iz Bele kuće i da joj izjavi ljubav, što je on i uradio. - Klekni i izjavi ljubav zadrugaru istog pola - glasio je zadatak za Janjuša, a on je izabrao Tomovića. - Mislio sam da život… »
Maja i Janjuš kao DECA! Laktaju se, provociraju i guraju!

Maja i Janjuš kao DECA! Laktaju se, provociraju i guraju!

Svet & Skandal 26.01.2021
Na tapetu su se opet našli bivši ljubavnici Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš koji se ponašaju kao deca. Čarke među njima su stalne, kao i provokcije. Jedna od glavnih tema pretresa u „Zadruzi” bio je odnos Maje i Janjuša. – Maja… »
Dobacuje ko je bolji u krevetu, prolazi i gura me! Janjuš više ne može da podnese Maju, ispričao svima šta radi iza…

Dobacuje ko je bolji u krevetu, prolazi i gura me! Janjuš više ne može da podnese Maju, ispričao svima šta radi iza…

Kurir 26.01.2021
Jedna od glavnih tema pretresa bili su Marko Janjušević Janjuš i njegova bivša ljubavnica Maja Marinković. - Maja je danas gađala Janjuša tortom i na sve načine pokušava da okrivi Janjuša za ovaj blam koji je doživela sa Čorbom. Janjuše šta… »

Vesti dana »