Повезане вести
Тања Савић 9 месеци без деце: Знала сам да ће нас раставити
Нова 26.01.2021
Певачица Тања Савић не одустаје од борбе за своје синове, које није видела од априла прошле године. Ђорђа и Максима је Тањин супруг Душан Јованчевић одвео у Аустралију без њеног пристанка, након чега не престаје певачицина… »
Да пукне СРЦЕ! Тања Савић озбиљно пати због синова!
Свет & Скандал 26.01.2021
Тања Савић је раздвојена од синова Ђорђа и Максима, када их је њихов отац Душан Јованчевић, према певачициним речима, без њеног знања одвео у Аустралију. Тању ускоро очекује и појављивање на Аустралијском суду где ће… »
Толико пута сам звала полицију, осећала сам да ће нас раздвојити! Тања Савић вапи за синовима које није видела 9 месеци! Фото…
Курир 26.01.2021
Певачица Тања Савић не одустаје од борбе за своје синове - Ђорђа и Максима које је њен бивши супруг Душан Јованчевић још у априлу одвео у Аустралију. Тања месецима води своју битку са синове, а више пута је наводила да је… »
"Толико сам пута звала полицију, осећала сам да ће нас раздвојити" Тања Савић се кида од бола због синова: "Ал' ме ухвати…
Блиц 26.01.2021
Тања Савић не крије колико пати за синовима које није видела од априла прошле године, када их је њен супруг Душан Јованчевић одвео у Аустралију. Она је сада своју тугу исказала кроз емотивну поруку коју је посветила… »
Вести дана »
"Најоштрије осуђујем оружани напад на Трампа" Огласио се Вучић након пуцњаве у Вашингтону: "Политичко насиље представља кукавичлук у најгорем облику"
Блиц пре 14 минутајош 85 повезаних
Трамп након инцидента у Вашингтону: Пуцњава ме нец́е одвратити од рата са Ираном
Еуроневс пре 14 минутајош 11 повезаних