Povezane vesti
Tanja Savić 9 meseci bez dece: Znala sam da će nas rastaviti
Nova 26.01.2021
Pevačica Tanja Savić ne odustaje od borbe za svoje sinove, koje nije videla od aprila prošle godine. Đorđa i Maksima je Tanjin suprug Dušan Jovančević odveo u Australiju bez njenog pristanka, nakon čega ne prestaje pevačicina borba da svoje sinove vrati… »
Da pukne SRCE! Tanja Savić ozbiljno pati zbog sinova!
Svet & Skandal 26.01.2021
Tanja Savić je razdvojena od sinova Đorđa i Maksima, kada ih je njihov otac Dušan Jovančević, prema pevačicinim rečima, bez njenog znanja odveo u Australiju. Tanju uskoro očekuje i pojavljivanje na Australijskom sudu gde će rešavati njen slučaj. Od… »
"Toliko sam puta zvala policiju, osećala sam da će nas razdvojiti" Tanja Savić se kida od bola zbog sinova: "Al' me uhvati…
Blic 26.01.2021
Tanja Savić ne krije koliko pati za sinovima koje nije videla od aprila prošle godine, kada ih je njen suprug Dušan Jovančević odveo u Australiju. Ona je sada svoju tugu iskazala kroz emotivnu poruku koju je posvetila naslednicima Maksimu i Đorđu. - Moja… »
Toliko puta sam zvala policiju, osećala sam da će nas razdvojiti! Tanja Savić vapi za sinovima koje nije videla 9 meseci! Foto…
Kurir 26.01.2021
Pevačica Tanja Savić ne odustaje od borbe za svoje sinove - Đorđa i Maksima koje je njen bivši suprug Dušan Jovančević još u aprilu odveo u Australiju. Tanja mesecima vodi svoju bitku sa sinove, a više puta je navodila da je Dušan odveo decu bez njenog… »
Vesti dana »
U Hramu Svetog Save održan pomen povodom osam godina od ubistva Olivera Ivanovića
RTV pre 55 minutajoš 16 povezanih
Venecuelanska dobitnica Novelove nagrade za mir predala Trampu njenu medalju
Danas pre 55 minutajoš 16 povezanih
Bela kuća: Slanje evropskih trupa na Grenland neće uticati na stav Trampa o Grenlandu
NIN pre 5 minutajoš 17 povezanih