Povezane vesti

Sećate li se đine iz "srećnih ljudi"? Igrala je dva lika u seriji, doživela veliku tragediju, a ovako izgleda danas!

Sećate li se đine iz "srećnih ljudi"? Igrala je dva lika u seriji, doživela veliku tragediju, a ovako izgleda danas!

Mondo 26.01.2021
Jugoslava Drašković tumačila je dve uloge u hit seriji, godinama kasnije gledamo je u "Igri sudbine". Jugoslava Drašković tumačila je dve uloge u hit seriji, godinama kasnije gledamo je u "Igri sudbine". Upoznali smo je kao "novu Đinu" u seriji " Srećni… »
Đini iz srećnih ljudi pre 2 godine preminuo je muž, a sada otkrila kako živi: Imam dva psa, srećna sam: Priznala gde pronalazi…

Đini iz srećnih ljudi pre 2 godine preminuo je muž, a sada otkrila kako živi: Imam dva psa, srećna sam: Priznala gde pronalazi…

Kurir 26.01.2021
Glumicu Jugoslavu Drašković svi pamtimo kao prelepu Đinu iz serije "Srećni ljudi". Iako je tada ostvarila veliku popularnost, glumica se nakon snimanja serije povukla iz javnositi i dugo nismo imali prilike da je vidimo. Ipak, nakon nekoliko godina… »
Doživela je porodičnu tragediju: Svi se sećamo Đine iz "Srećnih ljudi", a danas kaže: "Srećna sam. Imam dva psa, veliko…

Doživela je porodičnu tragediju: Svi se sećamo Đine iz "Srećnih ljudi", a danas kaže: "Srećna sam. Imam dva psa, veliko…

Blic 26.01.2021
Glumicu Jugoslavu Drašković, koju svi pamte po ulozi Đine iz serije "Srećni ljudi", dugo nismo imali priliku da vidimo u domaćim projektima na malim ekranima, sve dok se nije pojavila u seriji "Igra sudbine" i oduševila. - Već 25 godina igram u… »

Vesti dana »