Повезане вести

Сећате ли се ђине из "срећних људи"? Играла је два лика у серији, доживела велику трагедију, а овако изгледа данас!

Сећате ли се ђине из "срећних људи"? Играла је два лика у серији, доживела велику трагедију, а овако изгледа данас!

Мондо 26.01.2021
Југослава Драшковић тумачила је две улоге у хит серији, годинама касније гледамо је у "Игри судбине". Југослава Драшковић тумачила је две улоге у хит серији, годинама касније гледамо је у "Игри судбине". Упознали смо је као "нову… »
Ђини из срећних људи пре 2 године преминуо је муж, а сада открила како живи: Имам два пса, срећна сам: Признала где проналази…

Ђини из срећних људи пре 2 године преминуо је муж, а сада открила како живи: Имам два пса, срећна сам: Признала где проналази…

Курир 26.01.2021
Глумицу Југославу Драшковић сви памтимо као прелепу Ђину из серије "Срећни људи". Иако је тада остварила велику популарност, глумица се након снимања серије повукла из јавносити и дуго нисмо имали прилике да је видимо. Ипак… »
Доживела је породичну трагедију: Сви се сећамо Ђине из "Срећних људи", а данас каже: "Срећна сам. Имам два пса, велико…

Доживела је породичну трагедију: Сви се сећамо Ђине из "Срећних људи", а данас каже: "Срећна сам. Имам два пса, велико…

Блиц 26.01.2021
Глумицу Југославу Драшковић, коју сви памте по улози Ђине из серије "Срећни људи", дуго нисмо имали прилику да видимо у домаћим пројектима на малим екранима, све док се није појавила у серији "Игра судбине" и одушевила. - Већ 25… »

Вести дана »