Povezane vesti
Sećate li se đine iz "srećnih ljudi"? Igrala je dva lika u seriji, doživela veliku tragediju, a ovako izgleda danas!
Mondo 26.01.2021
Jugoslava Drašković tumačila je dve uloge u hit seriji, godinama kasnije gledamo je u "Igri sudbine". Jugoslava Drašković tumačila je dve uloge u hit seriji, godinama kasnije gledamo je u "Igri sudbine". Upoznali smo je kao "novu Đinu" u seriji "… »
Doživela je porodičnu tragediju: Svi se sećamo Đine iz "Srećnih ljudi", a danas kaže: "Srećna sam. Imam dva psa, veliko…
Blic 26.01.2021
Glumicu Jugoslavu Drašković, koju svi pamte po ulozi Đine iz serije "Srećni ljudi", dugo nismo imali priliku da vidimo u domaćim projektima na malim ekranima, sve dok se nije pojavila u seriji "Igra sudbine" i oduševila. - Već 25 godina igram u… »
Đini iz srećnih ljudi pre 2 godine preminuo je muž, a sada otkrila kako živi: Imam dva psa, srećna sam: Priznala gde…
Kurir 26.01.2021
Glumicu Jugoslavu Drašković svi pamtimo kao prelepu Đinu iz serije "Srećni ljudi". Iako je tada ostvarila veliku popularnost, glumica se nakon snimanja serije povukla iz javnositi i dugo nismo imali prilike da je vidimo. Ipak, nakon nekoliko godina… »
Vesti dana »
Studenti zauzeli zgradu Rektorata u Novom Sadu, blokadama se pridružio i Pedagoški fakultet u tom gradu
Euronews pre 1 satjoš 12 povezanih
„Kad izvršite masakr sa 20 godina, kažu vam da ste mali i da ćete se popraviti“: Teške reči advokata posle presude Blažićima
Nova pre 1 satjoš 94 povezane
Tužilaštvo: Javnost će blagovremeno i redovno biti obaveštavana o toku istrage nesreće u Novom Sadu
RTS pre 9 minutajoš 51 povezana
Vlada nastavlja objavljivanje dokumenata o nadstrešnici, do 14 sati više od 20
RTV pre 57 minutajoš 48 povezanih