Повезане вести

Јовић отворио душу о пеховима у Мадриду и недостатку комуникације са Зиданом

Јовић отворио душу о пеховима у Мадриду и недостатку комуникације са Зиданом

Моззарт спорт 26.01.2021
Ајнтрахт организовао конференцију за медије само за српског нападача. Свануло је Луки Јовићу по повратку у Франкфурт из Мадрида. У Реалу се није наиграо, а и када је играо није погађао. У Ајнтрахту је у прве две утакмице дао три… »
"Нисам уопште причао са зиданом" Јавно обраћање Јовића о ком бруји свет: Србин због бизарног разлога није разговарао са…

"Нисам уопште причао са зиданом" Јавно обраћање Јовића о ком бруји свет: Србин због бизарног разлога није разговарао са…

Спортал блиц 26.01.2021
се недавно вратио у Ајнтрахт као позајмљен играч Реал Мадрида и направио "бум" постигавши три гола на две утакмице. Оно што је све занимало одмах јесте шта је био проблем у "краљевском клубу" где је на 30 и кусур утакмица, мада… »
Са зиданом нисам могао да комуницирам: Јовић открио разлоге неуспеха у Реалу па поручио - "Узеће ме онај ко то види!"

Са зиданом нисам могао да комуницирам: Јовић открио разлоге неуспеха у Реалу па поручио - "Узеће ме онај ко то види!"

Мондо 26.01.2021
Српски нападач је и даље тема број један у Немачкој! Српски нападач је и даље тема број један у Немачкој! Откако је Лука Јовић решио да се врати у Ајнтрахт из Франкфурта на позајмицу и тако заврши прву епизоду у Реал Мадриду -… »
Лука Јовић о повратку у Ајнтрахт: ‘Хтео сам да се вратим и да будем срећан’

Лука Јовић о повратку у Ајнтрахт: ‘Хтео сам да се вратим и да будем срећан’

Хот спорт 26.01.2021
Повратак Луке Јовића у Ајнтрахт из Франкфурта, где је Србин постигао три гола у две утакмице у којима је ушао са клупе, направио је прави ‘бум’. Због свега тога, Ајнтрахт је решио да у уторак направи конференцију за медије… »
Јовић отворено о свему: Нисам могао да комуницирам са Зиданом, знам какав сам играч, узеће ме онај ко то буде видео

Јовић отворено о свему: Нисам могао да комуницирам са Зиданом, знам какав сам играч, узеће ме онај ко то буде видео

Вечерње новости 26.01.2021
СРПСКИ фудбалер Лука Јовић налази се у центру пажње немачких медија од када се вратио у Ајнтрахт и почео поново да решета мреже. Успео је на две утакмице да постигне три гола и јасно стави до знања Реалу да је погрешио када је… »

Вести дана »