Повезане вести
Јовић отворио душу о пеховима у Мадриду и недостатку комуникације са Зиданом
Моззарт спорт 26.01.2021
Ајнтрахт организовао конференцију за медије само за српског нападача. Свануло је Луки Јовићу по повратку у Франкфурт из Мадрида. У Реалу се није наиграо, а и када је играо није погађао. У Ајнтрахту је у прве две утакмице дао три… »
"Нисам уопште причао са зиданом" Јавно обраћање Јовића о ком бруји свет: Србин због бизарног разлога није разговарао са…
Спортал блиц 26.01.2021
се недавно вратио у Ајнтрахт као позајмљен играч Реал Мадрида и направио "бум" постигавши три гола на две утакмице. Оно што је све занимало одмах јесте шта је био проблем у "краљевском клубу" где је на 30 и кусур утакмица, мада… »
Са зиданом нисам могао да комуницирам: Јовић открио разлоге неуспеха у Реалу па поручио - "Узеће ме онај ко то види!"
Мондо 26.01.2021
Српски нападач је и даље тема број један у Немачкој! Српски нападач је и даље тема број један у Немачкој! Откако је Лука Јовић решио да се врати у Ајнтрахт из Франкфурта на позајмицу и тако заврши прву епизоду у Реал Мадриду -… »
Лука Јовић о повратку у Ајнтрахт: ‘Хтео сам да се вратим и да будем срећан’
Хот спорт 26.01.2021
Повратак Луке Јовића у Ајнтрахт из Франкфурта, где је Србин постигао три гола у две утакмице у којима је ушао са клупе, направио је прави ‘бум’. Због свега тога, Ајнтрахт је решио да у уторак направи конференцију за медије… »
Јовић отворено о свему: Нисам могао да комуницирам са Зиданом, знам какав сам играч, узеће ме онај ко то буде видео
Вечерње новости 26.01.2021
СРПСКИ фудбалер Лука Јовић налази се у центру пажње немачких медија од када се вратио у Ајнтрахт и почео поново да решета мреже. Успео је на две утакмице да постигне три гола и јасно стави до знања Реалу да је погрешио када је… »
Вести дана »
Вучић о лиценци за НИС: Нема назнака да ће Американци донети позитивну одлуку, Рафинерија губи дневно 370.000 евра
Данас пре 21 минутајош 42 повезане
Висок ниво загађења ваздуха у Србији током зимског периода са здравственим ризицима
Наслови.аи пре 5 минутајош 16 повезаних
Да ли ће бити несташица? Вучић открио до када ће сигурно бити горива, али каже да ће „људи морати да иду на неке друге пумпе“
Нова пре 22 минутајош 77 повезаних
Бугарска влада повлачи нацрт буџета у еврима након протеста широм земље
Спутник пре 51 минутајош 19 повезаних
УКРАЈИНСКА КРИЗА: Руси преузели контролу над Покровском;Виткоф се састаје са Путином; ЕУ у дипломатској офанзиви против Русије
Вечерње новости пре 42 минутајош 30 повезаних