Povezane vesti

Miljana i Zola stavili tačku na svoj odnos, ono što joj je Čolić poručio ostaviće vas bez teksta

Miljana i Zola stavili tačku na svoj odnos, ono što joj je Čolić poručio ostaviće vas bez teksta

Vesti online 26.01.2021
Zola je odabrao svoj put u rijalitiju, a tu nema mesta za Kulićevu. Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola su sinoć razgovarali u ekonomskom dvorištu. – Odoh ja na spavanje, nemoj da imaš teorije zavere da ti ja želim loše. Znam kako razmišljaš kad… »
Ljubavi je KRAJ! Zola završio sa Miljanom zbog OPSTANKA u rijalitiju!

Ljubavi je KRAJ! Zola završio sa Miljanom zbog OPSTANKA u rijalitiju!

Svet & Skandal 26.01.2021
Odnos i veza Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole uvek je pomalo delalovala kontraverzno, a sada je svemu došao kraj, i to na Zolino insistiranje. Zola i Miljana su dugo razgovarali u ekonomskom dvorištu, najviše o tome da ukoliko ostanu zajedno… »
Zola i miljana prvi put se suočili posle raskida! Kulićeva prolila gorke suze, on joj odbrusio: Napravićeš nam pakao od…

Zola i miljana prvi put se suočili posle raskida! Kulićeva prolila gorke suze, on joj odbrusio: Napravićeš nam pakao od…

Kurir 26.01.2021
Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola osamili su se u ekonomskom dvorištu, kako bi mogli na miru da razgovaraju o njihovom međusobnom odnosu i opstanku u rijalitiju. - Ti jesi, a ja kažem da ja nisam. Pravili smo jedno drugom sranja - počeo je Zola. -… »

Vesti dana »