Повезане вести

Миљана и Зола ставили тачку на свој однос, оно што јој је Чолић поручио оставиће вас без текста

Миљана и Зола ставили тачку на свој однос, оно што јој је Чолић поручио оставиће вас без текста

Вести онлине 26.01.2021
Зола је одабрао свој пут у ријалитију, а ту нема места за Кулићеву. Миљана Кулић и Лазар Чолић Зола су синоћ разговарали у економском дворишту. – Одох ја на спавање, немој да имаш теорије завере да ти ја желим лоше. Знам како… »
Љубави је КРАЈ! Зола завршио са Миљаном због ОПСТАНКА у ријалитију!

Љубави је КРАЈ! Зола завршио са Миљаном због ОПСТАНКА у ријалитију!

Свет & Скандал 26.01.2021
Однос и веза Миљане Кулић и Лазара Чолића Золе увек је помало делаловала контраверзно, а сада је свему дошао крај, и то на Золино инсистирање. Зола и Миљана су дуго разговарали у економском дворишту, највише о томе да уколико… »
Зола и миљана први пут се суочили после раскида! Кулићева пролила горке сузе, он јој одбрусио: Направићеш нам пакао од живота!…

Зола и миљана први пут се суочили после раскида! Кулићева пролила горке сузе, он јој одбрусио: Направићеш нам пакао од живота!…

Курир 26.01.2021
Миљана Кулић и Лазар Чолић Зола осамили су се у економском дворишту, како би могли на миру да разговарају о њиховом међусобном односу и опстанку у ријалитију. - Ти јеси, а ја кажем да ја нисам. Правили смо једно другом срања -… »

Вести дана »