Повезане вести

Шамар од Риалде памти и данас Боба из Жикине династије открио зашто га је она ударила на снимању серије: Добро ме је опалила…

Шамар од Риалде памти и данас Боба из Жикине династије открио зашто га је она ударила на снимању серије: Добро ме је опалила…

Курир 26.01.2021
Као бомба одјекнула је вест да је глумица Риалда Кадрић, познатија по улози Марије Тодоровић из филма "Жикина династија", потресла је многе. Њен колега и партнер у серији Владимир Петровић се присетио догађаја са снимања, где… »
Памтимо је као глумицу,али риалда је имала и друго занимање Помагала је људима и говорила да од ње могу да очекују…

Памтимо је као глумицу,али риалда је имала и друго занимање Помагала је људима и говорила да од ње могу да очекују…

Курир 26.01.2021
Риалда Шебек Кадрић изненада је преминула у 57. години у Атини где је живела и где се успешно бавила психотерапијом. Риалда је по завршетку гимназије уписала студиј Светске књижевности у Београду. Како би усавршила знање… »
Дирљив опроштај колега од риалде Кадрић: Прерано нас је напустила, била је заиста велика глумица

Дирљив опроштај колега од риалде Кадрић: Прерано нас је напустила, била је заиста велика глумица

Вечерње новости 26.01.2021
НИСМО се опоравили ни од смрти Мире Фурлан, а као гром из неба одјекнула је вест да је јуче у 57. годину у Атини изненада преминула Риалда Кадрић Шебек. Средином седамдесетих била на врхунцу славе, иако је тада имала непуних 14… »
Весна Чипчић о смрти Риалде Кадрић: Није нам се дало да се окупимо за "Луде године"

Весна Чипчић о смрти Риалде Кадрић: Није нам се дало да се окупимо за "Луде године"

Вечерње новости 26.01.2021
Изузетно ме је потресла вест о смрти Риалде Кадрић. Малопре сам чула, не знам шта је узрок, она је млада жена. Увек ми је деловала, и физички, и ментално, као изузетно чврста и здрава особа. Много ми је жао. Ето, нисмо имале… »
Ове детаље нисте знали: Мало је фалило да Риалда остане без улоге у "Жикиној династији", због смрти глумца никада се није…

Ове детаље нисте знали: Мало је фалило да Риалда остане без улоге у "Жикиној династији", због смрти глумца никада се није…

Блиц 26.01.2021
Глумица Риалда Кадрић, познатија по улози Марије из "Жикине династије" умрла је изненада синоћ у 57. години у Атини где је у последње време и живела. Детаљи серије која и данас, након четири деценије од првог емитовања, руши… »
Преминула глумица Риалда Кадрић

Преминула глумица Риалда Кадрић

ИндексОнлине 26.01.2021
БЕОГРАД – Глумица Риалда Кадрић, познатија по улози Марије из “Жикине династије”, умрла је изненада синоћ у 57. години у Атини где је у последње време и живела, потврђено је Тањугу из кругова блиским глумици. Вест о глумициној… »
Риалда Кадрић је први пољубац доживела са бобом у "Жикиној династији": "Имала сам тринаест година када сам глумила"

Риалда Кадрић је први пољубац доживела са бобом у "Жикиној династији": "Имала сам тринаест година када сам глумила"

Блиц 26.01.2021
Риалда Кадрић, познатија по улози Марије из "Жикине династије" умрла је изненада синоћ у 57. години, а глумица је једном приликом испричала да је улогу која ју је прославила играла када је имала само 13 година. Осим тога, глумица… »
Ко је била Марија из жикине династије: Риалда радила као новинарка, први филм снимила са 13 година, а живот провела у Лондону

Ко је била Марија из жикине династије: Риалда радила као новинарка, први филм снимила са 13 година, а живот провела у Лондону

Блиц 26.01.2021
Риалда Кадрић Шебек преминула је изненада синоћ у 57. години у Атини, где је у последње време и живела. Бивша југословенска глумица препознатљива по улози Марије у филмском серијалу „Луде године“. Рођена је 14. јуна 1963… »

Вести дана »

Време данас сунчано и топло, увече наоблачење

Време данас сунчано и топло, увече наоблачење

Недељник пре 2 сатајош 23 повезане
Звезда спремна за „поправни”

Звезда спремна за „поправни”

Политика пре 32 минутајош 24 повезане
Батлер ново појачање Црвене звезде

Батлер ново појачање Црвене звезде

Спортски журнал пре 27 минутајош 19 повезаних