Повезане вести
Шамар од Риалде памти и данас Боба из Жикине династије открио зашто га је она ударила на снимању серије: Добро ме је опалила…
Курир 26.01.2021
Као бомба одјекнула је вест да је глумица Риалда Кадрић, познатија по улози Марије Тодоровић из филма "Жикина династија", потресла је многе. Њен колега и партнер у серији Владимир Петровић се присетио догађаја са снимања, где… »
Памтимо је као глумицу,али риалда је имала и друго занимање Помагала је људима и говорила да од ње могу да очекују…
Курир 26.01.2021
Риалда Шебек Кадрић изненада је преминула у 57. години у Атини где је живела и где се успешно бавила психотерапијом. Риалда је по завршетку гимназије уписала студиј Светске књижевности у Београду. Како би усавршила знање… »
Дирљив опроштај колега од риалде Кадрић: Прерано нас је напустила, била је заиста велика глумица
Вечерње новости 26.01.2021
НИСМО се опоравили ни од смрти Мире Фурлан, а као гром из неба одјекнула је вест да је јуче у 57. годину у Атини изненада преминула Риалда Кадрић Шебек. Средином седамдесетих била на врхунцу славе, иако је тада имала непуних 14… »
Весна Чипчић о смрти Риалде Кадрић: Није нам се дало да се окупимо за "Луде године"
Вечерње новости 26.01.2021
Изузетно ме је потресла вест о смрти Риалде Кадрић. Малопре сам чула, не знам шта је узрок, она је млада жена. Увек ми је деловала, и физички, и ментално, као изузетно чврста и здрава особа. Много ми је жао. Ето, нисмо имале… »
Ове детаље нисте знали: Мало је фалило да Риалда остане без улоге у "Жикиној династији", због смрти глумца никада се није…
Блиц 26.01.2021
Глумица Риалда Кадрић, познатија по улози Марије из "Жикине династије" умрла је изненада синоћ у 57. години у Атини где је у последње време и живела. Детаљи серије која и данас, након четири деценије од првог емитовања, руши… »
Преминула глумица Риалда Кадрић
ИндексОнлине 26.01.2021
БЕОГРАД – Глумица Риалда Кадрић, познатија по улози Марије из “Жикине династије”, умрла је изненада синоћ у 57. години у Атини где је у последње време и живела, потврђено је Тањугу из кругова блиским глумици. Вест о глумициној… »
Риалда Кадрић је први пољубац доживела са бобом у "Жикиној династији": "Имала сам тринаест година када сам глумила"
Блиц 26.01.2021
Риалда Кадрић, познатија по улози Марије из "Жикине династије" умрла је изненада синоћ у 57. години, а глумица је једном приликом испричала да је улогу која ју је прославила играла када је имала само 13 година. Осим тога, глумица… »
Ко је била Марија из жикине династије: Риалда радила као новинарка, први филм снимила са 13 година, а живот провела у Лондону
Блиц 26.01.2021
Риалда Кадрић Шебек преминула је изненада синоћ у 57. години у Атини, где је у последње време и живела. Бивша југословенска глумица препознатљива по улози Марије у филмском серијалу „Луде године“. Рођена је 14. јуна 1963… »
Вести дана »

САД увеле санкције руским нафтним компанијама Росњефт и Лукоил: „Мир је могућ само кроз снагу“
Данас пре 37 минутајош 63 повезане