Povezane vesti
Šper iz UGS Nezavisnost: Dobio sam pretnje od vozača predsednika sindikata
N1 Info 26.01.2021
Poverenik Ujedinjenih granskih sindikata (UGS) Nezavisnost u Radio-televiziji Vojvodine Darko Šper izjavio je danas da je dobio preteće poruke od Dragana Mirkovića, vozača predsednika UGS Nezavisnost Zorana Stojiljkovića. “U toku je čišćenje u UGS od… »
Poverenik "Nezavisnosti" u RTV-u dobio SMS poruku preteće sadržine
Moj Novi Sad 26.01.2021
Poverenik Ujedinjenih granskih sindikata (UGS) "Nezavisnost" u Radio-televiziji Vojvodine Darko Šper izjavio je danas da je dobio preteće poruke od Dragana Mirkovića, vozača predsednika UGS "Nezavisnost" Zorana Stojiljkovića. – U toku je čišćenje u UGS… »
Poverenik sindikata Nezavisnost u RTV Vojvodine dobio preteće poruke
Danas 26.01.2021
Poverenik Ujedinjenih granskih sindikata (UGS) Nezavisnost u Radio-televiziji Vojvodine Darko Šper izjavio je danas da je dobio preteće poruke od Dragana Mirkovića, vozača predsednika UGS Nezavisnost Zorana Stojiljkovića. „U toku je čišćenje u UGS od… »
Vesti dana »
"Srbija će do kraja 2027. imati gasnu interkonekciju do Severne Makedonije i Grčke"
B92 pre 1 satjoš 30 povezanih
"Da li druge državnike dovodite ovde?" - "bio je Putin tu" - "sviđa mi se to" Si nije ukazao čast Trampa samo u carskom vrtu: Nijedan kineski avion nad Tajvanom
Kurir pre 2 minutajoš 34 povezane
Vremenska prognoza Srbije za 15. i 16. maj 2026: sunčano pre podne, pljuskovi i grmljavina popodne, upozorenja na nepogode
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 27 povezanih
uživo Tramp poručio Iranu: Ponestaje mi strpljenja, Teheran: Navikli smo na pretnje kojima se ništa ne postiže
NIN pre 1 satjoš 20 povezanih