Povezane vesti

Krici očajnog oca odjekivali su zgradom: Sin (10) im nije odgovarao na pozive i dozivanja, a kada su ušli zatekli su jezivu…

Kurir 27.01.2021
Maloletni Đ. S. (10), koji je preksinoć pronađen mrtav u svom stanu u Beogradu, najverovatnije se obesio svojim kimonom za džudo, a kako nezvanično saznajemo, dečak je pokušavao da izvede i snimi izazov za društvenu mrežu Tiktok, koji je, iako… »

Velika tragedija! Dečak koji se obesio je unuk srpskog generala: Do strašne nesreće došlo zbog opasnog izazova na…

Kurir 27.01.2021
Dečak (9), koji se u utorak obesio u svojoj sobi u stanu u Beogradu, unuk je srpskog generala Božidara Delića. Dečak kojeg su roditelji pronašli obešenog u njegovoj sobi najverovatnije je izgubio život zbog učešća u "Blackout izazovu" na… »

Šta je izazov sa gušenjem? Igra koja je stigla u Srbiju odnela život dečaka (10), evo kako funkcioniše

Mondo 27.01.2021
Opasna igra koja kruži društvenim mrežama stigla je u Srbiju i odnela jedan mladi život. Opasna igra koja kruži društvenim mrežama stigla je u Srbiju i odnela jedan mladi život. Desetogodišnji dečak koji je u utorak pronađen mrtav u stanu u… »

Dečak se obesio dok su roditelji bili u radnji: Nesrećni ljudi zapomagali, kada su čuli za tragediju!

Večernje novosti 27.01.2021
DEČAK (10) nađen je sinoć obešen u svojoj sobi u stanu u Rakovici, a tragedija se dogodila kada je dečak ostao sam jer su roditelji otišli u prodavnicu. Telo su pronašli policajci i vatrogasci koji su ušli u stan preko terase, jer dečak nije… »

Obesio se o krevet na sprat: Dečak izvršio samoubistvo u stanu u Rakovici dok su roditelji bili u prodavnici

Blic 27.01.2021
Desetogodišnji dečak, koji je sinoć pronađen mrtav u stanu u beogradskoj opštini Rakovica, izvršio je samoubistvo vešanjem, pokazuju prvi, nezvanični rezultati istrage. Hitna pomoć stigla je ubrzo na lice mesta, međutim, mogli su samo da… »

Tragedija u Rakovici: Dete stradalo igrajući Tik-tok čelendž?! Znate li kakav je to jezivi izazov

Kurir 27.01.2021
BEOGRAD - Dečak (10) koji je juče pronađen mrtav u stanu u Rakovici, navodno se slučajno obesio igrajući Tik-tok izazov Blackout! Kako nezvanično saznajemo, dečak je ostao sam u stanu, dok su mu roditelji bili u prodavnici. - Kada su se vratili on… »

Dete (10) stradalo igrajući Tik-tok ČELENDž? Detalji tragedije u Rakovici -dečak se slučajno obesio

Večernje novosti 27.01.2021
DEČAK (10) koji je juče pronađen mrtav u stanu u Rakovici, navodno se slučajno obesio igrajući Tik-tok izazov Blackout! Kako se nezvanično saznaje, dečak je ostao sam u stanu, dok su mu roditelji bili u prodavnici. - Kada su se vratili on nije… »

Komšije otkrile detalje tragedije u Rakovici: Dečak (9) se obesio dok su roditelji bili u radnji, otac vrištao, majka…

Kurir 27.01.2021
Učenik trećeg razreda Đ. S. (9) nađen je sinoć obešen u svojoj sobi u stanu u Rakovici, a tragedija se dogodila kada je dečak ostao sam jer su roditelji otišli u prodavnicu. Tragedija se dogodila u ulici Bože Baucala, a nesrećni dečak je… »

Dečak se obesio dok su mu roditelji bili u prodavnici

Nova 27.01.2021
Desetogodišnji dečak, koji je sinoć pronađen mrtav u stanu u beogradskoj opštini Rakovica, najverovatnije je izvršio samoubistvo, pokazuju prvi, nezvanični rezultati istrage. Sa druge strane, kako pričaju komšije, dečak je navodno ostao sam u… »

Otkriven uzrok smrti dečaka iz Rakovice: Igrao Tik-tok izazov Blackout? Na isti način umrla i jedna devojčica

Mondo 27.01.2021
Dečak ostao sam u stanu, dok su mu roditelji bili u prodavnici. Dečak ostao sam u stanu, dok su mu roditelji bili u prodavnici. Dečak (10) koji je juče pronađen mrtav u stanu u Rakovici, navodno se slučajno obesio igrajući Tik-tok izazov Blackout… »

Dečak (10) pronađen mrtav, sumnja se da se obesio

Nova 27.01.2021
Dečak (10) zatečen je bez znakova života u stanu u Ulici Bože Baucala u Rakovici. Telo su pronašli policajci i vatrogasci koji su ušli u stan preko terase, jer dečak nije odgovarao na pozive, prenose Novosti. Sumnja se da je dečak najverovatnije… »

Detalji strašne tragedije u Rakovici: Dečak (10) nađen obešen o krevet na sprat, policija ušla preko terase u stan!

Mondo 27.01.2021
Desetogodišnji dečak zatečen je bez znakova života u stanu u Rakovici. Desetogodišnji dečak zatečen je bez znakova života u stanu u Rakovici. Telo su pronašli policajci i vatrogasci koji su ušli u stan preko terase, jer dečak nije odgovarao na… »

Dečak se obesio o krevet: Jezivi detalji samoubistva u Rakovici, telo pronašli policajci i vatrogasci

Večernje novosti 27.01.2021
DESETOGODIŠNjI dečak zatečen je bez znakova života u stanu u Ulici Bože Baucala u Rakovici. Telo su pronašli policajci i vatrogasci koji su ušli u stan preko terase, jer dečak nije odgovarao na pozive. Prvi rezultati istrage ukazuju da je dečak… »

Ovo je kuća u kojoj se dogodila užasna tragedija: Dečak se obesio u Rakovici, lekari uzalud pokušavali reanimaciju (foto)

Večernje novosti 27.01.2021
DESETOGODIŠNjI dečak zatečen je bez znakova života u stanu u Ulici Bože Baucala u Rakovici. Telo su pronašli policajci i vatrogasci koji su ušli u stan preko terase, jer dečak nije odgovarao na pozive. Prvi rezultati istrage ukazuju da je dečak… »

Neopisiva tragedija: Dečaka (9) pronašli obešenog u sobi u Rakovici

Blic 26.01.2021
Devetogodišnji dečak je večeras oko 21.30 sati pronađen obešen u svojoj sobi u beogradskoj opštini Rakovica, saznaje "Blic". - Naša ekipa je pokušala reanimaciju, ali na žalost mogli su samo da konstatuju smrt - kažu za "Blic" iz Hitne pomoći… »

Dečak (9) pronađen obešen u svojoj sobi u Rakovici

Večernje novosti 26.01.2021
Dečak (9) pronađen je obešen oko 21:30 u svojoj sobi u stanu u Rakovici. Ambulantne ekipe su stigle, ali samo su mogli da konstatuju smrt, saznaje se u Hitnoj pomoći. (Objektiv.rs)… »

Vesti dana »