Povezane vesti

Tramp će se i ovoga puta izvući, republikanci neće impičment

Nova 27.01.2021
Donald Tramp je možda napustio Belu kuću i Vašington ali se njegov uticaj i dalje oseća među republikancima u Kongresu. Predstavnički dom, koji je izglasao opoziv Trampa, predao je Senatu optužnicu protiv bivšeg predsednika koji se tereti da je… »

Senat odlučio da se proces Trampovog opoziva nastavi

Politika 27.01.2021
VAŠINGTON – Republikanci u američkom Senatu nisu uspeli da zaustave proces opoziva bivšeg predsednika Donalda Trampa zbog optužbi da je podsticao napad demonstranata na Kapitol 6. januara, prenosi Rojters. Zahtev republikanskog senatora Rona Pola… »

Šta će biti s Trampom: Sve posledice impičmenta po Donalda

Nova 27.01.2021
Predstavnički dom američkog Kongresa, koji je izglasao opoziv Donalda Trampa, predao je Senatu optužnicu protiv bivšeg predsednika koji se tereti da je podsticao pobunu svojih pristalica koje su, početkom januara, upale u Kapitol. Donji dom izglasao… »

Republikanci u Senatu SAD nisu uspeli da zakoče opoziv

RTV 27.01.2021
VAŠINGTON - Republikanci u američkom Senatu nisu uspeli da zaustave proces opoziva bivšeg predsednika Donalda Trampa zbog optužbi da je podsticao napad demonstranata na Kapitol hil 6. januara, prenosi Rojters. Zahtev republikanskog senatora Rona Pola… »

Senat odbacio republikanski pokušaj da zaustavi suđenje Trumpu

Slobodna Evropa 27.01.2021
Američki Senat u utorak je, s 55 prema 45 glasova, odbacio republikanski pokušaj da zaustavi predstojeće suđenje za opoziv bivšem predsjedniku Donaldu Trumpu pod optužbom da je poticao pobunjenički napad na Kapitol. Senat pod vodstvom demokrata… »

Senat odbacio republikanski pokušaj da zaustavi suđenje Trumpu

Al Jazeera 27.01.2021
Američki Senat je s 55 prema 45 glasova odbacio republikanski pokušaj da zaustavi predstojeće suđenje za opoziv bivšem predsjedniku Donaldu Trumpu. Američki Senat u utorak je, s 55 prema 45 glasova, odbacio republikanski pokušaj da zaustavi… »

"Suđenje je mrtvo na početku": Republikanaci u Senatu nisu uspeli da "zakoče" Trampov opoziv, ali imaju jedan razlog za…

Blic 27.01.2021
Republikanci u američkom Senatu nisu uspeli da zaustave proces opoziva bivšeg predsednika Donalda Trampa zbog optužbi da je podsticao napad demonstranata na Kapitol hil 6. januara, prenosi Rojters. Zahtev republikanskog senatora Rona Pola odbacilo je… »

Nisu uspeli

B92 27.01.2021
Vašington -- Republikanci u američkom Senatu nisu uspeli da zaustave proces opoziva bivšeg predsednika Donalda Trampa. Tramp se tereti da je podsticao napad demonstranata na Kapitol hil 6. januara, prenosi Rojters. Zahtev republikanskog senatora Rona… »

Senat odbacio predlog republikanaca da se zaustavi suđenje Trampu

N1 Info 27.01.2021
Američki Senat je, sa 55 prema 45 glasova, odbacio republikanski pokušaj da zaustavi predstojeće suđenje za opoziv bivšem predsedniku Donaldu Trampu pod optužbom da je podsticao pobunjenički napad na Kapitol. Senat pod vođstvom demokrata blokirao… »

Republikanci u Senatu nisu uspeli da "zakoče" opoziv Trampa: Mnogi smatraju da "kasni impičment" nije protivan Ustavu SAD

Kurir 27.01.2021
Republikanci u američkom Senatu nisu uspeli da zaustave proces opoziva bivšeg predsednika Donalda Trampa zbog optužbi da je podsticao napad demonstranata na Kapitol hil 6. januara, prenosi Rojters. Zahtev republikanskog senatora Rona Pola odbacilo je… »

Suđenje Trampu će se održati u Senatu uprkos žestokom otporu republikanaca

Glas Amerike 27.01.2021
VAŠINGTON — Većina republikanaca u Senatu glasala je u utorak protiv održavanja političkog suđenja za opoziv bivšeg predsednika Donalda Trampa, optuženog za podsticanje pobune njegovih pristalica, koje su 6. januara upale u zgradu Kongresa. To… »

Američki Senat: Opoziv nije neustavan

Danas 27.01.2021
Američki Senat je većinom glasova odbacio predlog republikanskog senatora Randa Pola da se odbaci suđenje o impičmenutu bivšem predsedniku Donaldu Tampu, uz obrazloženje da to nije u skladu sa Ustavom, jer on više ne može da bude opozvan, pošto… »

Vesti dana »