Povezane vesti

Kuba paralelno radi na četiri vakcine protiv koronavirusa

Politika 27.01.2021
HAVANA – U zemljama Evropske unije gotovo da se uopšte ne priča o zemlji koja je već decenijama medicinski šampion i koja paralelno radi na čak četiri vakcine protiv koronavirusa – u pitanju je Kuba, piše „Slobodna Dalmacija”. Zbog toga je… »

Kuba paralelno radi na četiri vakcine protiv korona virusa

Blic 27.01.2021
U zemljama Evropske unije gotovo da se uopšte ne priča o zemlji koja je već decenijama medicinski šampion i koja paralelno radi na čak četiri vakcine protiv korona virusa - u pitanju je Kuba, piše "Slobodna Dalmacija". . Zbog toga je neprimećeno… »

Kuba paralelno radi na četiri vakcine protiv koronavirusa

Dnevnik 27.01.2021
Kubanski državni Institut za vakcinaciju "Finli" objavio je početkom meseca da je potpisao sporazum o saradnji sa iranskim institutom na ispitivanju najnaprednije od četiri kubanske vakcine - soberane 2. HAVANA: U zemljama Evropske unije gotovo da se… »

Sanofi najavio proizvodnju miliona doza Fajzerovih vakcina

Nova 27.01.2021
Farmaceutska kompanija Sanofi obavezala se da će proizvesti milione doza Fajzerove/Biontekove vakcine protiv koronavirusa u pokušaju da se ubrza vakcinacija stanovništva. Francuski farmaceutski gigant dozvoliće Bionteku da koristi njihovu fabriku u… »

Sanofi će proizvoditi deo vakcina kompanija Fajzer i Biontek

Danas 27.01.2021
Francuski proizvođač lekova Sanofi saopštio je danas da će pomoći u proizvodnji 125 miliona doza vakcine protiv korona virusa koju su razvile kompanije Fajzer i Biontek. Kompanija Biontek, sa sedištem u Nemačkoj, od ovog leta će deo proizvodnje… »

Sanofi će proizvesti 125 miliona doza Fajzerove vakcine

RTV 27.01.2021
PARIZ - Francuski proizvođač lekova Sanofi potvrdio je danas da će pomoći u proizvodnji 125 miliona doza vakcine protiv koronavirusa koju su razvili njeni konkurenti na tržištu Fajzer i Biontek, dok će se njen vlastiti program za razvoj vakcine… »

Sanofi će proizvesti 125 miliona doza Fajzerove vakcine

Dnevnik 27.01.2021
PARIZ: Francuski proizvođač lekova Sanofi potvrdio je danas da će pomoći u proizvodnji 125 miliona doza vakcine protiv koronavirusa koju su razvili njeni konkurenti na tržištu Fajzer i Biontek, dok će se njen vlastiti program za razvoj vakcine… »

Kako je Kuba uspela da razvije čak četiri verzije cepiva protiv korone

Danas 27.01.2021
Spremni da proizvedu oko sto miliona doza Dok se vlasti evropskih i svetskih zemalja bore da dođu do neophodnih količina vakcina protiv kovida 19, uz neku vrstu prećutnog zajedničkog konsenzusa da su najtraženije uglavnom američko-nemački… »

WHO: I najspremnije zemlje se muče s vakcinama

Al Jazeera 27.01.2021
Farmaceutska kompanija Johnson & Johnson se obavezala isporučiti SAD-u 100 miliona doza do kraja juna i Evropskoj uniji 200 miliona doza do kraja godine. Čak se i najpripremljenije zemlje muče tokom vakcinacije protiv korona virusa, izjavila je šefica… »

Sanofi pomaže u proizvodnji 100 miliona doza Pfizerove vakcine

Slobodna Evropa 27.01.2021
Francuska multinacionalna farmaceutska kompanija Sanofi od jula će početi s punjenjem i pakiranjem miliona doza Pfizerove vakcine protiv COVID-19 kako bi pomogla u zadovoljavanju velike potražnje za vakcinom tog američkog proizvođača lijekova… »

Sanofi pomaže u proizvodnji 100 miliona doza Pfizerove vakcine

Al Jazeera 27.01.2021
Pfizer i njegov njemački partner BioNTech te ostali proizvođači vakcine protiv COVID-19 trude se zadovoljiti ogromnu potražnju za vakcinom. Francuska multinacionalna farmaceutska kompanija Sanofi od jula će početi s punjenjem i pakiranjem miliona… »

Uskoro i vakcina od kompanije "Džonson i Džonson", a ovo su njene prednosti

Blic 26.01.2021
Američka multinacionalna kompanija "DŽonson i DŽonson" saopštila je da početkom naredne sedmice očekuje preliminarne rezultate kliničkih ispitivanja svoje vakcine protiv kovida 19 i da će isporučiti 100 miliona doza na upotrebu u SAD do kraja… »

Vesti dana »