Povezane vesti

Kako do 60 evra od države? Uplata kreće u maju, ovo su detalji

Telegraf 27.01.2021
Od četiri mere za novi paket pomoći, jedna se odnosi na direktnu novčanu pomoć za građane. Država je u okviru n ovog paketa mera koji je vredan 2, 5 milijardi evra obezbedila pomoć za građane i privredu. Tako, svim građanima Srbije kojima to bude… »

Radnici dobijaju tri puta po pola minimalca: 48.000 dinara leže u delovima od aprila

Telegraf 27.01.2021
Isplata od prvog aprila. Posle dva prošlogodišnja paketa podrške privredi i građanima, u okviru novih najavljenih državnih mera pomoći, preduzetnici i zaposleni u mikro, malim i srednjim preduzećima moći će da računaju na tri isplate od po pola… »

PUPS podržava još jedan paket pomoći građanima i privredi koje je najavio predsednik Vučić

Kurir 27.01.2021
PUPS podržava još jedan paket pomoći privredi i građanima, koji je najavio predsednik Republike Aleksandar Vučić i ocenjuje ga kao nastavak ozbiljnog i uspešnog reagovanja države na teške okolnosti u društvu nastale pandemijom korona virusa… »

Vladimir Kovačević: Nove ekonomske mere – bacanje novca u bunar i nepotrebno zaduživanje

Glas Šumadije 27.01.2021
Član Predsedništva Narodne stranke Vladimir Kovačević izjavio je danas da država u budžetu nema novca za novi paket mera privredi, koji je najavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, i da će zbog toga uzeti „ogromne kredite i baciti novac u… »

Vučić: Svim punoletnim građanima dvaput po 30€, a penzionerima još 50

Luftika 27.01.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je novi paket ekonomskih mera vredan 2,5 milijardi evra, među kojima su novčana davanja za sve punoletne građane i minimalne zarade za privredu. Vučić je na Radio-televiziji Srbije kazao da će svi… »

Za punoletne građane dva puta po 30 evra, za penzionere još 50

Zoom UE 27.01.2021
SRBIJA – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas realizaciju paketa ekonomskih mera vrednog 2,5 milijarde evra, među kojima su novčana davanja za sve punoletne građane i minimalne zarade za privredu. Vučić je rekao da će svi građani… »

Vučić: U maju i novembru po 30 evra punoletnima građanima, a penzionerima još 50 evra

Jugmedia 27.01.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je sinoć realizaciju paketa ekonomskih mera vrednog 2,5 milijardi evra, među kojima su novčana davanja za sve punoletne građane i minimalne zarade za privredu, koji će moći da se prijave za po 30 evra u… »

Vučić: Novi paket pomoći vredan do 2,5 milijarde evra

Glas Zapadne Srbije 27.01.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će novi paket pomoći privredi i građanima biti vredan, ako i velika preduzeća dobiju pomoć, ukupno 2,5 milijardi evra. „Deo će krenuti u februaru, a nešto u martu, dok će nešto krenuti… »

Vučić: U maju i novembru po 30 evra svim građanima, penzionerima još 50 evra

InfoKG 27.01.2021
Svi građani Srbije dobiće u maju i novembru po 30 evra, a penzioneri još 50 evra, najavio je gostujući u Dnevniku RTS-a predsednik Aleksandar Vučić, kao i novi set mera za pomoć privredi. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je gostujući u… »

Nove mere: Svim građanima po 60 evra, minimalac, 600 evra za prevoznike

iKragujevac 27.01.2021
Slede četiri mere za privredu, najavio je večeras predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Predsednik Srbije rekao je da nove mere predviđaju direktnu podrška privatnom sektoru i da je doneta odluka da se da tri puta po pedest odsto minimalne zarade koja… »

Vučić najavio da svi dobijaju po 30 evra u maju i novembru, i sad nam onih 100 evra s početka pandemije ne zvuče smešeno

Noizz 27.01.2021
Kada je u aprilu prošle godne država najavila da će svim punoletnim građanima dati jednokratnu pomoć od 100 evra zbog pandeije, bilo je svakakvih reakcija, od toga da je to kao uvreda do toga da će nekima to stvarno olakšati život, bar jednog… »

Vučić: Pomoć za sve punoletne, penzionere, privredu, preduzetnike…

Bujanovačke 27.01.2021
Bujanovac, Beograd, 27. januar 2021.- Predsednik je najavio novi paket pomoći privredi, raspoređene u četiri grupe mera gostujući na RTS. „Direktna podrška privatnom sektoru – idemo na tri puta po 50 odsto minimalne zarade od 1. marta, a da od 1… »

Vesti dana »