Повезане вести
Полиција јурила милана станковића: Хитно тестиран на наркотике! Шокирани певач резултате објавио на Инстаграму! (фото)
Мондо 27.01.2021
Певач на друштвеним мрежама открио да је тестиран на присуство наркотика. Певач на друштвеним мрежама открио да је тестиран на присуство наркотика. Након што је Аца Лукас признао да је возио у алкохолисаном стању, певач Милан… »
Милана станковића тестирали на наркотике! Јурила га је полиција, а онда се огласио: Негативан сам наравно! Фото
Курир 27.01.2021
Певач Милан Станковић поделио је на Инстаграму да га је полиција тестирала на наркотике и тако изненадио своје пратиоце. - Данас ме јурила полиција. Тестирали. Негативан наравно! - написао је он у опису слике, коју је окачио на… »
Тестирали га на наркотике: Милана Станковића јурила полиција, а ево шта је тест показао
Блиц 27.01.2021
Певач Милан Станковић поделио је са свима на друштвеним мрежама да га је полиција тестирала на наркотике. - Данас ме јурила полиција. Тестирали. Негативан наравно! - написао је он у опису слике, коју је окачио на стори на… »
Вести дана »
Страни радници имају иста права као наши: Непалци се селе из крагујевачког насеља након језивог протеста групе екстремиста, хитно потребан план због ксенофобије
Блиц пре 53 минутајош 1 повезана
Улазак у 2026. без решења за НИС! Колико дуго Србија може на резервама? (видео)
Блиц пре 33 минутајош 1 повезана