Повезане вести

"Навикао сам и да имам и да немам, нећу умрети" Лукас након привођења признао како живи и на шта троши паре

"Навикао сам и да имам и да немам, нећу умрети" Лукас након привођења признао како живи и на шта троши паре

Блиц 27.01.2021
Поједини певачи изјавили су да им је потребно неколико хиљада евра месечно да би преживеле, а Аца Лукас сада се осврнуо на ове коментаре колега. - Код мене то стихијски иде. Навикао сам и да имам и да немам. Нећу умрети ако… »
Навикао сам и да имам и да немам, али нећу умрети! Лукас тврди да више не троши паре на коцку, сад има нову страст!

Навикао сам и да имам и да немам, али нећу умрети! Лукас тврди да више не троши паре на коцку, сад има нову страст!

Курир 27.01.2021
Аца Лукас важи за једног од најконтроверзнијих певача на домаћој сцени, а пре два дана доспео је у жижи интересовања када га је полиција привела због вожње у алкохолисањом стању. Он је истакао да је платио казну и да је… »
Хапшење, пуцање, туче, псовке и претње: Вожња у пијаном стању само је један у низу скандала Аце Лукаса од почетка његове…

Хапшење, пуцање, туче, псовке и претње: Вожња у пијаном стању само је један у низу скандала Аце Лукаса од почетка његове…

Вечерње новости 27.01.2021
КОНТРОВЕРЗНИ Аца Лукас (52) се у понедељак, по ко зна који пут током каријере, нашао у центру скандала када је усред ноћи, због вожње у пијаном стању, приведен у полицијску станицу, где је установљено да је имао 0,95 промила… »

Вести дана »