Povezane vesti
"Navikao sam i da imam i da nemam, neću umreti" Lukas nakon privođenja priznao kako živi i na šta troši pare
Blic 27.01.2021
Pojedini pevači izjavili su da im je potrebno nekoliko hiljada evra mesečno da bi preživele, a Aca Lukas sada se osvrnuo na ove komentare kolega. - Kod mene to stihijski ide. Navikao sam i da imam i da nemam. Neću umreti ako budem imao manje, ali za… »
Navikao sam i da imam i da nemam, ali neću umreti! Lukas tvrdi da više ne troši pare na kocku, sad ima novu strast!
Kurir 27.01.2021
Aca Lukas važi za jednog od najkontroverznijih pevača na domaćoj sceni, a pre dva dana dospeo je u žiži interesovanja kada ga je policija privela zbog vožnje u alkoholisanjom stanju. On je istakao da je platio kaznu i da je svestan prekršaja koji je… »
Hapšenje, pucanje, tuče, psovke i pretnje: Vožnja u pijanom stanju samo je jedan u nizu skandala Ace Lukasa od početka njegove…
Večernje novosti 27.01.2021
KONTROVERZNI Aca Lukas (52) se u ponedeljak, po ko zna koji put tokom karijere, našao u centru skandala kada je usred noći, zbog vožnje u pijanom stanju, priveden u policijsku stanicu, gde je ustanovljeno da je imao 0,95 promila alkohola u krvi. To je… »
Vesti dana »

'Sledeći put u Moskvi': Putin Trampu posle susreta koji nije doneo mir Ukrajini
BBC News pre 45 minutajoš 13 povezanih

Da li će Tramp slušati "jevanđelje kremlja"? Evo šta može da se desi na ključnom sastanku dvojice lidera na Aljasci
Blic pre 5 satijoš 10 povezanih

(Video) "koliko bedno": Kremlj je ovaj snimak susreta Trampa i Putina sa Aljaske odmah objavio, a Bela kuća ga je izbrisala
Blic pre 2 satajoš 9 povezanih

„Koga čuvate“ i „idite na Kosovo“ – parole su demonstranata policiji ispred sedišta leskovačkih naprednjaka
Jugmedia pre 3 satajoš 4 povezane

Dačić: I večeras narušavan javni red i mir, povređeno šest policajaca, privedeno 38 lica
Euronews pre 2 satajoš 4 povezane