Povezane vesti
Rasta posle pritvora za Nova.rs: Svašta mi je u glavi
Nova 27.01.2021
Reper Stefan Đurić Rasta posle skoro četiri meseca pritvora izašao je danas na slobodu, a ispred Centralnog zatvora ga je sačekao prijatelj. Nakon izlaska na slobodu Rasta se oglasio za portal Nova.rs. “Dobro sam. Upravo sam sa detetom i to mi je… »
Oglasio se rasta prvi put nakon što je izašao iz pritvora: Reper odmah otišao kod ćerkice Tare i otkrio kako se oseća!
Kurir 27.01.2021
Prvi osnovni sud u Beogradu ukinuo je danas pritvor reperu Stefanu Đuriću Rasti. On je nakon četiri meseca izašao iz pritvora, a sada se oglasio i otkrio kako se oseća povodom toga što je napolju posle četiri meseca provedenih iza rešetaka. Kako… »
Prva fotografija raste: kako izlazi iz pritvora: Nosi crne kese u ruci, a jedna stvar privlači pažnju
Blic 27.01.2021
Danas je reper Stefan Đurić Rasta pušten iz pritvora nakon što je Prvi osnovni sud u Beogradu doneo tu odluku. Rasta je ovog popodneva napustio Okružni zatvor u Beogradu, gde je proveo u pritvoru skoro četiri meseca. On je prilikom izlaska nosio u… »
Stefan Đurić Rasta pušten iz pritvora, sačekao ga prijatelj
Nova 27.01.2021
Reper Stefan Đurić Rasta posle skoro četiri meseca pritvora izašao je danas na slobodu, a ispred Centralnog zatvora ga je sačekao prijatelj. Rasta je danas oko 16.30 sati napustio Centralni zatvor nakon skoro četiri meseca pritovra, a po izlasku… »
Posle četiri meseca: Stefanu Đuriću Rasti ukinut pritvor
Blic 27.01.2021
Prvi osnovni sud u Beogradu ukinuo je danas pritvor reperu Stefanu Djuriću Rasti i L.B. koji se terete za nedozvoljeno držanje skanka i kokaina za ličnu upotrebu. Oni će u toku popodneva biti pušteni iz Okružnog zatvora u Beogradu gde su u pritvoru… »
Rasti ukinut pritvor, danas izlazi iz zatvora
Nova 27.01.2021
Prvi osnovni sud u Beogradu ukinuo je danas pritvor reperu Stefanu Ðuriću Rasti i njegovom prijatelju L. B., koji se terete za nedozvoljeno držanje skanka i kokaina za ličnu upotrebu. Oni će u toku popodneva biti pušteni iz Okružnog zatvora u… »
Rasta na slobodi kroz sat vremena
Nova 27.01.2021
Prvi osnovni sud u Beogradu ukinuo je danas pritvor Stefanu Ðuriću Rasti, a prema rečima njegovog advokata Vuka Tufegdžića, reper će se na slobodi naći kroz sat vremena. “Rasta će biti pušten iz pritvora u narednih sat vremena. Rešenje je… »
Vesti dana »
"Nisu ispunjeni zahtevi": Oglasili se studenti FDU: Vučićevo obraćanje je napad na sve koji su danima izražavali nezadovoljstvo
Blic pre 3 satajoš 7 povezanih
Čović ponudio posao Vujoševiću uživo u emisiji: "Pusti politiku, mogao bi da pomogneš"
Sportske.net pre 1 satjoš 7 povezanih
Uefa žestoko kaznila Srbiju: Savez da plati 173 hiljade evra, a Piksiju upozorenje!
Mondo pre 1 satjoš 3 povezane
Kurti dobio poziv tužilaštva: Mora da svedoči u slučaju "robne rezerve"
Blic pre 2 satajoš 1 povezana