Povezane vesti
(Video) Palo priznanje! Maja konačno progovorila o intimnim odnosima sa Mensurom: "Mislila sam da se neću pomiriti sa…
Blic 27.01.2021
Maja Marinković posle nekoliko meseci negiranja priznala je da je bila intimna sa Mensurom Ajdarpašićem. - Negirala sam tu priču jer Mensur nije učesnik. Da, sada potvrđujem. Ne vidim šta je tu loše, bila sam slobodna devojka, nisam bila u vezi sa… »
Nakon majinog priznanja da su bili intimni, oglasio se Mensur! Kratko i jasno poručio: Ne interesuje me ništa! Tako sam…
Kurir 27.01.2021
Nedeljama se komentarisalo da li se nešto više desilo između Maje Marinković i Mensura Ajdarpašića, Maja je danas potvrdila da je imala intimne odnose sa Mensurom, te da do danas to nije želela da priča jer on nije deo rijalitija. - Negirala sam… »
Besna kao ris! Maja Marinković se obrušila na Minu Vrbaški zbog zbližavanja sa Čorbom, izvređala ih je za sve pare video
Kurir 27.01.2021
Maja Marinković ne prestaje da kuka kada je u pitanju novonastali odnos Mine Vrbaški i njenog doskorašnjeg dečka Milana Jankovića Čorbe sa kojim je bila u vezi nakon što je ostavila rijaliti ljubavnika Marka Janjuševića Janjuša. Nakon što se… »
Vesti dana »
Održan protest ispred zgrade MUP-a u Podgorici, građani traže ostavke ili smene odgovornih iz bezbednosnog sektora
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Krvavi pir trajao pola sata: Otkriveni jezivi detalji masakra na Cetinju: Ovaj čovek je sprečio Martinovića da ubije Mariju i njeno dete, seo sa ubicom u auto i spasao dva života (foto)
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
‘Povratak iz mrtvih’: Oporavak pevačice kojoj je ljubomorni bivši pucao u glavu
Danas pre 6 satijoš 1 povezana