Повезане вести
(Видео) Пало признање! Маја коначно проговорила о интимним односима са Менсуром: "Мислила сам да се нећу помирити са Јањушем"…
Блиц 27.01.2021
Маја Маринковић после неколико месеци негирања признала је да је била интимна са Менсуром Ајдарпашићем. - Негирала сам ту причу јер Менсур није учесник. Да, сада потврђујем. Не видим шта је ту лоше, била сам слободна девојка… »
Након мајиног признања да су били интимни, огласио се Менсур! Кратко и јасно поручио: Не интересује ме ништа! Тако сам…
Курир 27.01.2021
Недељама се коментарисало да ли се нешто више десило између Маје Маринковић и Менсура Ајдарпашића, Маја је данас потврдила да је имала интимне односе са Менсуром, те да до данас то није желела да прича јер он није део… »
Бесна као рис! Маја Маринковић се обрушила на Мину Врбашки због зближавања са Чорбом, извређала их је за све паре видео
Курир 27.01.2021
Маја Маринковић не престаје да кука када је у питању новонастали однос Мине Врбашки и њеног доскорашњег дечка Милана Јанковића Чорбе са којим је била у вези након што је оставила ријалити љубавника Марка Јањушевића Јањуша… »
Вести дана »
(Видео) Небо изнад Камбоџе гори након провокација, Тајланд извео ваздушни напад
Дневник пре 38 минутајош 14 повезаних
ВИДЕО: Нова победа Денвера, Јокићу скок недостајао за нови трипл-дабл
Радио 021 пре 1 сатјош 18 повезаних