Povezane vesti

Ćeranić: NIN-ova ličnost 2020. godine priznanje za moju porodicu i sve lekare

Ćeranić: NIN-ova ličnost 2020. godine priznanje za moju porodicu i sve lekare

Danas 28.01.2021
Infektolog Opšte bolnice u Novom Pazaru Lejla Ćeranić izjavila je danas da je iznenađena i počastvovana time što ju je nedeljnik NIN proglasio za ličnost 2020. godine. „Ovo je priznanje za borbu tokom epidemije, nagrada za moju porodicu i ceo… »
Infektolog Ćeranić iz Novog Pazara: Kovid je sve raskrinkao, i državu i karakter čoveka

Infektolog Ćeranić iz Novog Pazara: Kovid je sve raskrinkao, i državu i karakter čoveka

Beta 28.01.2021
Infektolog Lejla Ćeranić, iz Opšte bolnice u Novom Pazaru, izjavila je da je "kovid sve raskrinkao, i državu, i istitucije, i karakter čoveka". "On i kao virus pronalazi slabe tačke u organizmu. Na njega su i neki lekari karaktristično reagovali u… »
Ćeranić: Kovid sve raskrinkao, i državu, i institucije, i karakter čoveka

Ćeranić: Kovid sve raskrinkao, i državu, i institucije, i karakter čoveka

N1 Info 28.01.2021
Infektolog Lejla Ćeranić, iz Opšte bolnice u Novom Pazaru, izjavila je da je "kovid sve raskrinkao, i državu, i istitucije, i karakter čoveka". „On i kao virus pronalazi slabe tačke u organizmu. Na njega su i neki lekari karaktristično reagovali… »
Dr Lejla Ćeranić: Kovid je sve raskrinkao, i državu i ljude

Dr Lejla Ćeranić: Kovid je sve raskrinkao, i državu i ljude

Nova 28.01.2021
Infektolog Lejla Ćeranić iz Opšte bolnice u Novom Pazaru izjavila je da je "kovid sve raskrinkao, i državu, i istitucije, i karakter čoveka". “On i kao virus pronalazi slabe tačke u organizmu. Na njega su i neki lekari karaktristično reagovali u… »

Vesti dana »