Povezane vesti
Ćeranić: NIN-ova ličnost 2020. godine priznanje za moju porodicu i sve lekare
Danas 28.01.2021
Infektolog Opšte bolnice u Novom Pazaru Lejla Ćeranić izjavila je danas da je iznenađena i počastvovana time što ju je nedeljnik NIN proglasio za ličnost 2020. godine. „Ovo je priznanje za borbu tokom epidemije, nagrada za moju porodicu i ceo… »
Infektolog Ćeranić iz Novog Pazara: Kovid je sve raskrinkao, i državu i karakter čoveka
Beta 28.01.2021
Infektolog Lejla Ćeranić, iz Opšte bolnice u Novom Pazaru, izjavila je da je "kovid sve raskrinkao, i državu, i istitucije, i karakter čoveka". "On i kao virus pronalazi slabe tačke u organizmu. Na njega su i neki lekari karaktristično reagovali u… »
Ćeranić: Kovid sve raskrinkao, i državu, i institucije, i karakter čoveka
N1 Info 28.01.2021
Infektolog Lejla Ćeranić, iz Opšte bolnice u Novom Pazaru, izjavila je da je "kovid sve raskrinkao, i državu, i istitucije, i karakter čoveka". „On i kao virus pronalazi slabe tačke u organizmu. Na njega su i neki lekari karaktristično reagovali… »
Dr Lejla Ćeranić: Kovid je sve raskrinkao, i državu i ljude
Nova 28.01.2021
Infektolog Lejla Ćeranić iz Opšte bolnice u Novom Pazaru izjavila je da je "kovid sve raskrinkao, i državu, i istitucije, i karakter čoveka". “On i kao virus pronalazi slabe tačke u organizmu. Na njega su i neki lekari karaktristično reagovali u… »
Vesti dana »
Bivši hrvatski ministar zdravlja Vili Beroš pušten iz zatvora: „Ovo je šok za mene“
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Odbačene optužbe protiv Trampa za pokušaj promene ishoda izbora 2020. godine
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Imao pištolj sa 7 metaka: Policija u Kragujevcu uhapsila muškarca (40)
Kurir pre 7 minutajoš 1 povezana
Amerikanac odavao informacije Kini: Završio je u zatvoru, SAD nisu imale milosti!
Kurir pre 8 minutajoš 1 povezana