Povezane vesti
"Platio je da ne ide u zatvor!" Mina Vrbaški otkrila Karićevu tajnu, pa progovorila o biološkom ocu: "Kad ga vidim pljunem…
Blic 28.01.2021
Mina Vrbaški je o bivšem dečku Mensuru Ajdarpašiću, a onda se osvrnula na biološkog oca. - Rekao si Caru da se skloni od Mine i da je ona uporpastila Mensuru život, na šta tačno misliš? - Ono što sam video, samo sam mu preneo, ne znam šta im… »
Jeziva ispovest učesnice zadruge: "Tata je silovao i tukao mamu ispred mene, slomio joj je vilicu" (video)
Mondo 28.01.2021
Poverila se Mini, koja je takođe iznela svoju priču o detinjstvu. Poverila se Mini, koja je takođe iznela svoju priču o detinjstvu. Mina Vrbaški i Aleksandra Nikolić poverile su se jeda drugoj dok su ležale u krevetu. Pričale su o teškom… »
Otac je silovao majku ispred mene, slomio joj vilicu, to se ne zaboravlja: Aleks svojom sudbinom ostavila bez teksta!
Alo 28.01.2021
- Ja kao da nosim prokletstvo kroz život od toga - bila je uznemira Aleksandra dok je sa Minom tiho pričala. Dok su ležale i odmarale u krevetu, Aleksandra Nikolić i Mina Vrbaški su se rastužile dok su pričale o tome čime žele da se bave, a zatim… »
Vesti dana »
Studenti u blokadi objavili sat koji otkucava do 27. januara uz poruku: Naljuti se čoveče
Beta pre 9 satijoš 8 povezanih
Konfuzija u školama u Srbiji: jedni rade, drugi skratili časove ,a treći obustavili rad
Bloomberg Adria pre 49 minutajoš 24 povezane
Australijski mediji blate Đokovića: „Besprekoran Džoker, poznati simulator i dramaturg, izgleda opet radi isto“
Danas pre 5 satijoš 22 povezane
Usvojeno! Kreće novi krug subvencija! Građani će dobiti od 250 do 5.000 €! Ovo su uslovi i rokovi
Kurir pre 54 minutajoš 19 povezanih