Повезане вести
"Платио је да не иде у затвор!" Мина Врбашки открила Карићеву тајну, па проговорила о биолошком оцу: "Кад га видим пљунем га"…
Блиц 28.01.2021
Мина Врбашки је о бившем дечку Менсуру Ајдарпашићу, а онда се осврнула на биолошког оца. - Рекао си Цару да се склони од Мине и да је она упорпастила Менсуру живот, на шта тачно мислиш? - Оно што сам видео, само сам му пренео, не… »
Језива исповест учеснице задруге: "Тата је силовао и тукао маму испред мене, сломио јој је вилицу" (видео)
Мондо 28.01.2021
Поверила се Мини, која је такође изнела своју причу о детињству. Поверила се Мини, која је такође изнела своју причу о детињству. Мина Врбашки и Александра Николић повериле су се једа другој док су лежале у кревету. Причале су… »
Отац је силовао мајку испред мене, сломио јој вилицу, то се не заборавља: Алекс својом судбином оставила без текста!
Ало 28.01.2021
- Ја као да носим проклетство кроз живот од тога - била је узнемира Александра док је са Мином тихо причала. Док су лежале и одмарале у кревету, Александра Николић и Мина Врбашки су се растужиле док су причале о томе чиме желе да… »
Вести дана »

Војна парада 2025: Дефиловали сви ешалони Војске Србије, нека оружја и летелице приказане по први пут: Летели и бомбардери и "рафали, учествовало 10.000 људи (фото, видео)
Блиц пре 25 минутајош 89 повезаних

Сајбер напад на аеродроме, летови се масовно отказују: Драма у више европских земаља
Мондо пре 1 сатјош 19 повезаних

Тома Николић, Стивен Сигал, Додик… Ко се све појавио на војној паради?
Данас пре 50 минутајош 20 повезаних

уживо РАТ У УКРАЈИНИ Руски напади широм Украјине, Кијев узвратио ударом на нуклеарну електрану Запорожје
Еуроневс пре 3 сатајош 24 повезане